Hiç olmayacak yerde kıllanma çildiricam !!

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
31
Arkadaslar evet deli hiç olmaycak yerimde cıkıyor gercekten sinir oluyorum belden aşağı göbekte dahil agda yapıyorum ama meme ucu etrafındakiler çıldırtıyor beni bu sadece benimmi problemim !!
Deliricem yaaa psikolojim bozuldu seksapalitemi yerle bir ediyor...
İpli tüt alma makinem var onunla alıyorum fakat dahada kalınlastı ve artti..üstelik tüt falan değil bildiğiniz kıl..
Sizdede varmı ya gercekten anormal hssedyorm.. Yada ne yapmalıyım ..?
Lazer imkanım yok baska fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim.. Hormon değerlerim normal bu arada...

Bahsettiginiz bolgelerde bende de var. Hormonlarim normal, adetlerim duzenli ama nanet olsun ki varlar. Meme basinin hemen cevresinde cikan tek tuk killar haric almiyorum. Ki koltuk altima dogru hafif koyu renkte tuyler mevcut. Keske almasaydiniz diyecegim ama evlendigim zaman ben de almam insallah .s

Lazer olmaz diyorsunuz, zaten fazla kalin degilse gormez lazer onlari. Igneli onerilebilir ancak.
Allah kolaylik versin cidden, tüm xx kromozomlulara...

Evet evlendinde aldim ama sonra almadim, esimede anlatinca artik oda kabulendi ve alıştı.. Acisini ben cekiyom senin zevkin icin cekemem dedim :KK70:.. Lazerin arkasına düşecem , cunku yaşlandigimda yapamam artik diye :KK48:..

lazer imkanın niye yok ?
orda kaç tane tüy var ki.. git bir lazer yapan hastaneye 20 liraya yaparlar.. bir daha çıkar 2-3 ay sonra yine yaptırırsın .. 3 kereden sonra biter zaten.
Mesele parasi değil tatlm bulunduğum bölgede yok merkeze iki saat uzagım yalnız gidemem vs. Offf offf basim dertte kıllarla

Bahsettiginiz bolgelerde bende de var. Hormonlarim normal, adetlerim duzenli ama nanet olsun ki varlar. Meme basinin hemen cevresinde cikan tek tuk killar haric almiyorum. Ki koltuk altima dogru hafif koyu renkte tuyler mevcut. Keske almasaydiniz diyecegim ama evlendigim zaman ben de almam insallah .s

Lazer olmaz diyorsunuz, zaten fazla kalin degilse gormez lazer onlari. Igneli onerilebilir ancak.
Allah kolaylik versin cidden, tüm xx kromozomlulara...
Tatlım aynı dert bendede var koltuk altına doğru koyulaşıyor tüyler.. İpli makineyla aldığım için inceleride koparıyor..canm afedersn ama evlennce almak gerek çünkü herseye en duyarli bölge oraya temas ediyor :oops:

X