yavrucuğum...sana hiç sahip olmayacağımı bilmek ne kadar acı.yine de sana kavuşacağım umudu hep içimde.bana anne demeni ne kadar isterdim,sana sarılmayı, kokunu içime çekmeyi,seni doyasıya öpmeyi,....bir bilsen bebeğim...adın ne olurdu acaba?gözlerin saçların kime benzerdi?gülüşünü,ilk yürüyüşünü,okula gidişini nasıl bir heyacanla yaşamak isterdim...diyorum ki bebeğim sen olsaydın babana babalık okadar yakışırdiki ama sen yoksun...seni öyle çok özlüyorum ki...insan olmayan ,görmediği bir şeyi özler mi?ben seni deli gibi özlüyorum.seni kucağıma almayı bu defa sevinçten ağlamayı nasıl istiyorum bilemezsin...
sensiz hayat çok zormuş.bir bebek yada hamile olan birini gördüğümdeki hüznümü bir bilsen..evimiz boş sessiz sanki..seni hep umut ediyorum allaha yalvarıyorum seni bana versin diye....bir bebek gördüğümde kokusunu öylesine içime çekiyorumki belki bir daha o kokuyu duyamam diyorum.ama ben senin kokunu çok merak ediyorum bebeğim.içim öyle acıyorki hiç olmayacağın aklıma geldikçe...doktorun o sözleri canımı o kadar acıtıyorki...bunları kimseye anlatamıyorum biliyor musun...demekki allah seni bana şu an nasip etmiyor.inşallah en kısa zamanda nasip eer bebeğimm....
sensiz hayat çok zormuş.bir bebek yada hamile olan birini gördüğümdeki hüznümü bir bilsen..evimiz boş sessiz sanki..seni hep umut ediyorum allaha yalvarıyorum seni bana versin diye....bir bebek gördüğümde kokusunu öylesine içime çekiyorumki belki bir daha o kokuyu duyamam diyorum.ama ben senin kokunu çok merak ediyorum bebeğim.içim öyle acıyorki hiç olmayacağın aklıma geldikçe...doktorun o sözleri canımı o kadar acıtıyorki...bunları kimseye anlatamıyorum biliyor musun...demekki allah seni bana şu an nasip etmiyor.inşallah en kısa zamanda nasip eer bebeğimm....