Hiç mi özlemez insan

Benim hayalini kurduğum mutluluğu o kızın yaşaması üzer beni
Canım sen evleneceğin erkeğin başka bir kadına ihanet edip ondan ayrılmış olduğunu ve o haliyle senin sevgilin olduğunu mu hayal ediyordun? O kızın aklından neler geçiyor, neler kuruyor biliyor musun seninle ilgili?

Mutlu olduklarını hiç sanmıyorum. Kız takıksa var ya muhabbetlerinde ciddi yer işgal ediyorsundur. İçin rahat olsun, ayakları yerden kesilmiş durumda değiller...

Kız takık birine benzemiyo zaten şaşırıyorum o kızla nasıl birlikte oldu diye. Benden önce de konuşuyolardı. Aynı ortama girdiler böyle oldu.

Guzelim, mutluluk tek bir herife endeksl degil ki. Baska herifler de var, sen gormuyorsun sadece :))

Yani soyle bak, bu cocuk mutsuz olsa bile, bunun senin hayatina ne katkisi olacak ? Hic.

Ben yalniz ve mutsuzum. Benim ahim, benim herifin ustunden lime lime cikti, binbir hevesle basladigi yeni isi b.k oldu, hayalleri basina yikildi, kuyrugunu kistira kistira basladigi yere dondu. Simdi sor bana mutlu muyum ? Hayir. Cunku benim icin sonuc degismedi, hayatim hala ayni. Hala yalniz ve mutsuzum, baska birinin daha mutsuz olmasi beni daha mutlu bir insan yapmiyor ki.

Ahim cikti ama inan hayatima bir katkisi olmadi.

Senin hedefin mutlu olmak olsun. Bu hedefinin artik bu herifle bir ilgisi yok ki, bu hedefe ulasmani bua dam saglayamaz hicbir sekilde. Hedef odakli yasa biraz

Gencsin, guzelsin, sabah kalk guzelce suslen, aynaya bak.....elindekilerin kiymetini bil.

Ben kötü bi insan değilim çok fedakarlıklar yaptım onun için ama hep boşa gitti üzülüyorum. Bende mutlu olurum elbet.
Ama düşünsene evlilik hayali kurduğun insan seni başkasına tercih ediyo.

Emin Ol Canım Hellallik Istese Daha Cok Üzülürsün İnşşalh senin Cok daha Güzel Hayatın Olur Adam Olsa Yanında Olurdu Seni Hak etmiyormuş Bırak Mutlu Rollerine devam etsin tatlım Sen Gerçek Mutluluğa Doğru Gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…