- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Haklısın. Hep konumu dile getirdiğim için bilenler çoktur diye düşündüm kısaca özet geçeyim.neyin olduğunu yazmamışsın sevgilimiydi nişanlımıydı birlikteliğiniz ne kadar sürdü aklındaki soruların cevabı bunlara bağlı
Kendimi seviyorum ama onun beni değil de başkasını sevmesini kabullenemiyorumgeçmiş ola.bitmiş.kendini sev ve ileri bak artık.
Umursadığımı üzüldüğümü belli etmiyorum gerçi 5 aydır hiç yüz yüze gelmedik. Ama o kadar yaşanan şeyden sonra onun beni umursamamasına üzülüyorumErkekler Vefasız!!! Üzülme canım
Hayatta herşey Kısmet Şimdi Üzüldüğün Şeylere Sevinirsin Iyi Ki olmamış dersin Onun yaptığını Yap UMURSAMA!!!
7 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.Niye ayrıldınız ki?
Ben istemiyorum onu Allah'a dua ediyorum iyi ki hayatımdan çıkardın diye. Ama kendimi değersiz hissediyorum bu yaptıklarını görünce.Sana tavsiyem once kendine sor bu adami istiyomusun geri gelse kabul edermisin eskisi gibi olabilirmisin? Eger cevabin evetse inancina gore dualarina sarilmani oneririm faydasini gormus biri olarak inanki geri cevrilmez ha yok dersenki cevabim hayir o zaman acini yasa ama bitir cok uzatma birde sen ne zaman bu adami umursamazsan o zaman isler degisiyo tecrubeyle sabit
Ne kadar zamanbiraz zaman geçsin bu haline güleceksin ..
Öyledir inşallah.neden ? leri, nasıl? ları bir tarafa bırak, geçmişte yaşama.. "yaşandı ve bitti" özet budur..
şimdi sadece önüne bak, belki de bu kötü bitiş daha güzel bir başlangıcın sebebidir
sevgiler..
Çalışıyorum zaten ama onun mutlu olduğunu gördükçe üzülüyorum benim hayatım oydu resmen bide babama karşı çok mahçup oldum.hobi edinip biraz oyalansan belki o kötü his biraz hafifler zamanla asacağına eminim kadınlar manevi anlamda çok güclüdür cünkü
Biliyorum ama hakedene kötü haketmeyene iyi davranmasına üzülüyorumbu adamin gercek yuzunu bildigin icin, bahsettigin kiz adina uzulmen lazim..