Hiç mi özlemez insan

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
5 ay geçti aradan..Çok merak ediyorum hiç mi gelmiyorum aklına hiç mi anılarımızı hatırlayıp özlemiyo?
Nasıl bu kadar kolay bitti , ben hayatıma kimseyi alamazken o nasıl bi anda başkasına gitti. Aşık mı gerçekten ona mutlu olurlar mı kafamda deli sorular en önemlisi de hiç mi özlemez insan o kadar yaşanmışlığı anıları nasıl bi çırpıda silip atar hep böyle devam mı edecek gelip geçici hevesmiydim onun için, bir zamanlar canım dediğim insanın başkasıyla mutlu olmasına ona gülümsemesine çok üzülüyorum

neyin olduğunu yazmamışsın sevgilimiydi nişanlımıydı birlikteliğiniz ne kadar sürdü aklındaki soruların cevabı bunlara bağlı

Erkekler Vefasız!!! Üzülme canım
Hayatta herşey Kısmet Şimdi Üzüldüğün Şeylere Sevinirsin Iyi Ki olmamış dersin Onun yaptığını Yap UMURSAMA!!!

Sana tavsiyem once kendine sor bu adami istiyomusun geri gelse kabul edermisin eskisi gibi olabilirmisin? Eger cevabin evetse inancina gore dualarina sarilmani oneririm faydasini gormus biri olarak inanki geri cevrilmez ha yok dersenki cevabim hayir o zaman acini yasa ama bitir cok uzatma birde sen ne zaman bu adami umursamazsan o zaman isler degisiyo tecrubeyle sabit

neyin olduğunu yazmamışsın sevgilimiydi nişanlımıydı birlikteliğiniz ne kadar sürdü aklındaki soruların cevabı bunlara bağlı
Haklısın. Hep konumu dile getirdiğim için bilenler çoktur diye düşündüm kısaca özet geçeyim.

17 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.
Evlenme teklifi etti aileme anlattım ailem başta istemiyodu çok zor dönemler geçirdim ikna ettim bi şekilde.
Geldiler tanıştılar herşey olumluydu.
Bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı beni çok rahatsız ediyodu. Yengemle karı koca sanıyolar yengem şunu yaptı bunu yaptı vs.
Benim yanımdayken bana, yengemin kız kardeşleri dolabın kapağını çarptı ayağıma çelme taktı yengemin kız kardeşine sevgilinle aran nasıl falan dedim diye anlattı bana.
Ben kızdım sinirlendim gün kötü ayrıldık.
Sonra ilgisizliği başladı ayrılmak istedim burnu sürtsün belki benim kuruntularımdır ayrılık lafını duyunca kendine çeki düze verir düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim karşı çıkmadı. Ailemle sorunlarım vardı çekemem senin bu şeylerini en ufak şeyde ayrılalım diyosun diye bahane üretti.
3 5 gün sonra pişman oldum yazdım istemedi.
Aradan bi kaç gün daha geçti öğrendim ki yengesinin kız kardeşi ile birlikteymiş.

Erkekler Vefasız!!! Üzülme canım
Hayatta herşey Kısmet Şimdi Üzüldüğün Şeylere Sevinirsin Iyi Ki olmamış dersin Onun yaptığını Yap UMURSAMA!!!
Umursadığımı üzüldüğümü belli etmiyorum gerçi 5 aydır hiç yüz yüze gelmedik. Ama o kadar yaşanan şeyden sonra onun beni umursamamasına üzülüyorum

neden ? leri, nasıl? ları bir tarafa bırak, geçmişte yaşama.. "yaşandı ve bitti" özet budur..

şimdi sadece önüne bak, belki de bu kötü bitiş daha güzel bir başlangıcın sebebidir

sevgiler..

Niye ayrıldınız ki?
7 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.
Evlenme teklifi etti aileme anlattım ailem başta istemiyodu çok zor dönemler geçirdim ikna ettim bi şekilde.
Geldiler tanıştılar herşey olumluydu.
Bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı beni çok rahatsız ediyodu. Yengemle karı koca sanıyolar yengem şunu yaptı bunu yaptı vs.
Benim yanımdayken bana, yengemin kız kardeşleri dolabın kapağını çarptı ayağıma çelme taktı yengemin kız kardeşine sevgilinle aran nasıl falan dedim diye anlattı bana.
Ben kızdım sinirlendim gün kötü ayrıldık.
Sonra ilgisizliği başladı ayrılmak istedim burnu sürtsün belki benim kuruntularımdır ayrılık lafını duyunca kendine çeki düze verir düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim karşı çıkmadı. Ailemle sorunlarım vardı çekemem senin bu şeylerini en ufak şeyde ayrılalım diyosun diye bahane üretti.
3 5 gün sonra pişman oldum yazdım istemedi.
Aradan bi kaç gün daha geçti öğrendim ki yengesinin kız kardeşi ile birlikteymiş.

Bitmiş artık.. yollarınızı ayırmışısınız
Bende bugün 3 yıllık ilişkime son verdimm bitti ötesi yok artık
herkezin kendi yoluna bakması mantıklı..
Acı cektiğinde eline birşey geçmeyecek
Mümkün olduğunca çabuk atlatmak zorundayızz
Bu saatten sonra kendi hayatlarımıza bakmalıyız..
Ve birgün ansızn karşına birisi cıkar işte o zamann hayat yeniden başlar senin için
:)

Ben istemiyorum onu Allah'a dua ediyorum iyi ki hayatımdan çıkardın diye. Ama kendimi değersiz hissediyorum bu yaptıklarını görünce.

hobi edinip biraz oyalansan belki o kötü his biraz hafifler zamanla asacağına eminim kadınlar manevi anlamda çok güclüdür cünkü

neden ? leri, nasıl? ları bir tarafa bırak, geçmişte yaşama.. "yaşandı ve bitti" özet budur..

şimdi sadece önüne bak, belki de bu kötü bitiş daha güzel bir başlangıcın sebebidir

sevgiler..
Öyledir inşallah.
Ama üzülüyorum ben bu kadar basit değildim bi anda unutulacak kadar.

hobi edinip biraz oyalansan belki o kötü his biraz hafifler zamanla asacağına eminim kadınlar manevi anlamda çok güclüdür cünkü
Çalışıyorum zaten ama onun mutlu olduğunu gördükçe üzülüyorum benim hayatım oydu resmen bide babama karşı çok mahçup oldum.
Ayrılık sebebimizi okursan anlarsın çok kötü bi şekilde bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…