HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

sen erkek arkadaşınla bir ev mi kullanıyorsun buluştuğun zamanlarda ...evlenişp boşanan kişilerin daha çok dikkat etmesi gerekmiyor mu..hele ki seni daha önce ince ele sık doku diye uyarırken biz.

caney ben sevgilinin senle birlikte olmak için yer ayarlamasına takılmadım. ailesiyle yaşıyorsa tabii orada görüşemezsiniz. ve koca insanlarsınız görüşmek isteyebilirsiniz bunun yolunu arayacaksınız bu sizin tercihiniz. sevgilin başkasınıda getiriyosun deyince susmuş ona kızdım.

İliskilerde kimin ne yasadigi kimseyi ilgilendirmez. Kimin arayisi ne ise eline gececek de odur.

Erkeklerin evlenmeden once istedigini yapip, evlenirken bakire kiz arayisi, ardindan secilen kizlarin mest olmus ve gururlu halleri sanki bir yarismayi kazanmis gibi halleri de sadece onlari ilgilendirecek seyler, bu tarz deger yargilarini bilmek bile insani bir yerden sonra yoruyor, bayat bir yemek gibi geliyor.

Kimin ne yasadigi onu ilgilendirir sonuc olarak.

Bem eminim ki hicbir kadin da ilk andan bir erkegin gercek yuzunu goremez. Kimse kendini kullandirmak icin ( igrenc bir kelime) iliskiye baslamaz.

Ve su da bir gercek bu konuda soz konusu olan, zoru begendigi iddia edilen ve genelde yaptiklari normal karsilanan erkekler, ilk zamanlarda davranislariyla sozleriyle guven veren, mukemmel olan, ideal erkek tipleri. Sonradan öz ortaya cikiyor.

Bu da fark edilir edilmez kadin uzak durmali bence. Kendini de kullanilmis, degersiz, kolay avlanan biri gibi hissetmemeli. Herkes hata yapar, kimse sinanmadigi bir sey uzerine konusmamali kendi iyiligi icin. Kimin basina ne gelecegi belli olmaz, hatta ilerde evlatlarin basina bile ne gelecegi belli olmaz arkadaslar.

Konu sahibi bence sen o adamla once konus, iliskinizi bir dogru yola koymazsa yolunu ayir.

Ben sizin ilk mesajinizida okudum meraklanmayin siz

Napayım mesajlarımı okuyup midesi bulananlara poset dagıtamıyorum malesef ama mesajlarımı görmeme şansınız var neyseki :)
Ben evlilikten once cinsel birliktelik yasanması konusunda katı degilim ama kiralik evlere cumartesileri yatmaya gidilen (bu adamda esince telefonlarini dahi acmayan bir adam ) bir iliski icinde olup ve bazı seylere sasirip duzgun insan yok demek ayri bisey

cinsellik yasadigi kizla erkek evlenmez diye birsey yok Erkek cinsellik yasadigi kizla evlenir gayette nornal ama o adam konu sahibiyle evlenmez ve yaptigi seyde sasilasi birsey degil ...
Bazi seylerin arasinda ince bi cizgi vardir ayirt etmek lazım ..

Birincisi düşünceleriniz çok sığ..
İkincisi muhtemelen çevreniz de çok sığ düşüncelere sahip ki bundan çok etkilenmişsiniz.

Valla 2 evlilik yaptım.. sırf tek eşim olsun çok fazla oynaşıp gezmekten yana değildim..
Yani o kafayı da yaşadım..
Nikah olsun toplumda farklı yerimiz olsun diye....
40 adamla gezseydim de şu 2. evliliğimi yapmasaydım diyorumm.
Sanki bana madalya taktılar.. gez toz millete ne, anlaşamadık ayrıldık o kadar..
Nikah bence ilk evlilikleri hüsranla son bulmuş olanlar için son noktadır. 1.500 kere düşünmeli

sen erkek arkadaşınla bir ev mi kullanıyorsun buluştuğun zamanlarda ...evlenişp boşanan kişilerin daha çok dikkat etmesi gerekmiyor mu..hele ki seni daha önce ince ele sık doku diye uyarırken biz.
konular burada konuştuktan sonra kapanmıyor reelden devam ediyor dolayısı ile farklı gelişebiliyor

Evde kocasindan kaynanasindan eziklenenler burda ego tatmini yapmak amaciyla hemcinsini yerden yere vuruyo olay budur .
Hep diyorum yuzyuze olsak asla kimse kimseye bu laflari sarfedemez.
Sanal ortamin verdigi rahatlikla cok agir ithamlar yapiliyor.
Insanlara kotu yorum yapan akli sira asagilayan kadinlarin bu durumdan zevk aldigini dusunuyorum.

2 adam tanıyıp errkekler şöyledir.hanım kızlara tavsiyem diye roman yazanlar da ayrı alem
bizim tanıdıklarımız ne boru mu?hayatınızı av gibi,edilgen fethedilmeyi bekleyen biri olarak geçirebilirsiniz de bunu tavsiye etme özgüveni de pek tatlı.

konular burada konuştuktan sonra kapanmıyor reelden devam ediyor dolayısı ile farklı gelişebiliyor
doğrudur benim algılayamadığım bir sevgilin olabilir cinsel birlikteliğin de olabilir buna kimse karışamaz herkesin kendi hayatı kendi fikirleri,fakat bilmiyorum yazım üslubundan mıdır emin olamadım kullanmak için ev tutulması yani tahminim günlük kiralık evler oluyor bu çok gurur kırıcı değil mi..erkek arkadaşına ağırlığını koymalısın..bilmiyorum senin anladığını anladım bende,o evlere daha kimleri götürüyor..lütfen en kısa sürede toparla ...sende yuvanı kurmak istiyorsun eminim ama bunu özverili tavırlarınla elde edebileceğini düşünme..erkeklerin akılları maalesef fabrikasyon nerden çıktıkları belli değil.

İyi de konu sahibini yerden yere vurma assagilama hakkini size kim veriyo hayir anlamiyorum yarin birgun basiniza ayni seyin gelmeyeceginin garantisini kim verdi bu ozguven nerden geliyo?lutfen insanlari bu sekilde yargilamayi birakin

Birincisi düşünceleriniz çok sığ..
İkincisi muhtemelen çevreniz de çok sığ düşüncelere sahip ki bundan çok etkilenmişsiniz.
Hala kadinin gizemini zara baglayan bir zihniyet varmis demek... Yahu kadin bu kadar basit bir varlik olabilir mi? Kadinlari eglenilecek ve evlenilecek diye kategorize eden adamlar zaten kendini bir zardan ibaret goren kadinlara layik olabilir, tepe tepe kullansinlar. Lazim degil, hizla azalarak tukenmelerini diliyorum.

Kadın erkek sosyal arkadaşlığına bile yanlış olarak bakan insanlar gelmiş ilişkiler hakkında yorum yapıyorlar. Hem de tanıdığı erkekler babasından, abisinden, amcaoğlundan, kocasından ileri gitmezken... O ne özgüven o...

sende o çizgiyi aşma lütfen bana yapıştırmak istediğin o etiket senin anlının tam ortasında çirkinleşme

Hayır gizemini, değerini bir deri parçası sağlıyorsa o gidince ne kalıyor elinde merak ediyorum... Ondan sonra anne oluyor, kutsal oluyor. Koca hooop başka hatunlarda.

gene ne tartışmalar dönmüş. hayır benim anlamadığım konu sahibinin derdine yorum yapmak yerine konuyu başka yerlere çekmek niye. Her insanin kendi hayatı herkes buna saygı duymak zorunda üstelik burada herkes kadın ama kadınlar resmen diğer kadınları aşağılıyor. yazık. konu sahibinin derdine gelince de bana göre tek sorun sevgilinin senin sorun karşısında susması. ama belki de yanlış anlamışssındır.seninle sevgiliyken aynı eve başka kadın getirecek kadar gurursuz değildir belki

ayrıldık tabii ama bende çok istekli koşa koşa gitmedim onun ısrarları neticesinde gittim salak gibi yalanlarına inandım

durumuna üzüldüm özelden anlatmıstın neler yaptığı yine mi barıştın seni tehtit eden biriyle işin ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…