sen erkek arkadaşınla bir ev mi kullanıyorsun buluştuğun zamanlarda ...yaklaşık 1 yıldır bir erkek arkadaşım vardı ikimizde evlenip ayrıldık ben 28 o ise 30 yaşında
bugün ise doğum günü.
erkek arkadaşımla buluştuğumuzda kullandığımız bir ev vardı cumarteside yine oraya gidecektik
doğum günü kutlayacaktık çünkü benim doğum günümüde öyle kutlamıştık neyse
cuma aradım sabah ne durumdasın dedim herzaman gittiğimiz yer müsait değilmiş
ali (kuzeni) yeni bir yer bakıyor dediben şok tabiii hani bu durumu ikimizden başka kimse bilmiyordu dedim herzaman ali hallediyordu ozaman öyle demiyordun şimdi böylemi oldu dedim
saçmalama seninle gittiğimi bilmiyor dedi nasıl yani sen başka kiminle gidiyorsun dedim sustu
şaştım kaldım bu adama neredeyse 6 aydır bana oyun oynamış resmen ben onun iyi bir insan olduğunu düşündüm hep şuan okadar şaşkınım ve kalbim kırılmış bir durumdayım ki anlatamam
hiçmi düzgün biri kalmadı bu dünyada .
Ben sizin ilk mesajinizida okudum meraklanmayin siz
Ben kimsenin hayatı ilgilendirmez.
Ben konu sahibinin şahsıyla ilgili değilde genel konustum ama yarası oldugu için üzerine aldı.
İstanbul daha öncede feth edildi ama en son fatih fethetti neyse
Erkekler kadınlara 2 ayrı gözle bakar ve bu hiç değişmez
1 Eğlenilecek kadınlar
2 Evlenilecek kadınlar
Şimdi diyeceksini ki erkekler evlenmeden birlikte olduğu biriyle evlenmez mi?
Evet ama istisna bir durum
Kadın gizemini kaybettiginde herşey yaşandıktan sonra erkek basından atar ama tersi olursa erkekin kadına bakışı degişir ve onu farklı bir gözle görür.
Konu sahibini üzdüusem özür dilerim kimsenin hayatı beni ilgilendirmez
konular burada konuştuktan sonra kapanmıyor reelden devam ediyor dolayısı ile farklı gelişebiliyorsen erkek arkadaşınla bir ev mi kullanıyorsun buluştuğun zamanlarda ...evlenişp boşanan kişilerin daha çok dikkat etmesi gerekmiyor mu..hele ki seni daha önce ince ele sık doku diye uyarırken biz.
Hep diyorum yuzyuze olsak asla kimse kimseye bu laflari sarfedemez.Evde kocasindan kaynanasindan eziklenenler burda ego tatmini yapmak amaciyla hemcinsini yerden yere vuruyo olay budur .
doğrudur benim algılayamadığım bir sevgilin olabilir cinsel birlikteliğin de olabilir buna kimse karışamaz herkesin kendi hayatı kendi fikirleri,fakat bilmiyorum yazım üslubundan mıdır emin olamadım kullanmak için ev tutulması yani tahminim günlük kiralık evler oluyor bu çok gurur kırıcı değil mi..erkek arkadaşına ağırlığını koymalısın..bilmiyorum senin anladığını anladım bende,o evlere daha kimleri götürüyor..lütfen en kısa sürede toparla ...sende yuvanı kurmak istiyorsun eminim ama bunu özverili tavırlarınla elde edebileceğini düşünme..erkeklerin akılları maalesef fabrikasyon nerden çıktıkları belli değil.konular burada konuştuktan sonra kapanmıyor reelden devam ediyor dolayısı ile farklı gelişebiliyor
İyi de konu sahibini yerden yere vurma assagilama hakkini size kim veriyo hayir anlamiyorum yarin birgun basiniza ayni seyin gelmeyeceginin garantisini kim verdi bu ozguven nerden geliyo?lutfen insanlari bu sekilde yargilamayi birakinNapayım mesajlarımı okuyup midesi bulananlara poset dagıtamıyorum malesef ama mesajlarımı görmeme şansınız var neyseki :)
Ben evlilikten once cinsel birliktelik yasanması konusunda katı degilim ama kiralik evlere cumartesileri yatmaya gidilen (bu adamda esince telefonlarini dahi acmayan bir adam ) bir iliski icinde olup ve bazı seylere sasirip duzgun insan yok demek ayri bisey
cinsellik yasadigi kizla erkek evlenmez diye birsey yok Erkek cinsellik yasadigi kizla evlenir gayette nornal ama o adam konu sahibiyle evlenmez ve yaptigi seyde sasilasi birsey degil ...
Bazi seylerin arasinda ince bi cizgi vardir ayirt etmek lazım ..
Hala kadinin gizemini zara baglayan bir zihniyet varmis demek... Yahu kadin bu kadar basit bir varlik olabilir mi? Kadinlari eglenilecek ve evlenilecek diye kategorize eden adamlar zaten kendini bir zardan ibaret goren kadinlara layik olabilir, tepe tepe kullansinlar. Lazim degil, hizla azalarak tukenmelerini diliyorum.Birincisi düşünceleriniz çok sığ..
İkincisi muhtemelen çevreniz de çok sığ düşüncelere sahip ki bundan çok etkilenmişsiniz.
2 adam tanıyıp errkekler şöyledir.hanım kızlara tavsiyem diye roman yazanlar da ayrı alem
bizim tanıdıklarımız ne boru mu?hayatınızı av gibi,edilgen fethedilmeyi bekleyen biri olarak geçirebilirsiniz de bunu tavsiye etme özgüveni de pek tatlı.
Birincisi düşünceleriniz çok sığ..
İkincisi muhtemelen çevreniz de çok sığ düşüncelere sahip ki bundan çok etkilenmişsiniz.
sende o çizgiyi aşma lütfen bana yapıştırmak istediğin o etiket senin anlının tam ortasında çirkinleşmeNapayım mesajlarımı okuyup midesi bulananlara poset dagıtamıyorum malesef ama mesajlarımı görmeme şansınız var neyseki :)
Ben evlilikten once cinsel birliktelik yasanması konusunda katı degilim ama kiralik evlere cumartesileri yatmaya gidilen (bu adamda esince telefonlarini dahi acmayan bir adam ) bir iliski icinde olup ve bazı seylere sasirip duzgun insan yok demek ayri bisey
cinsellik yasadigi kizla erkek evlenmez diye birsey yok Erkek cinsellik yasadigi kizla evlenir gayette nornal ama o adam konu sahibiyle evlenmez ve yaptigi seyde sasilasi birsey degil ...
Bazi seylerin arasinda ince bi cizgi vardir ayirt etmek lazım ..
Hala kadinin gizemini zara baglayan bir zihniyet varmis demek... Yahu kadin bu kadar basit bir varlik olabilir mi? Kadinlari eglenilecek ve evlenilecek diye kategorize eden adamlar zaten kendini bir zardan ibaret goren kadinlara layik olabilir, tepe tepe kullansinlar. Lazim degil, hizla azalarak tukenmelerini diliyorum.
Valla üç artı bire sığdırıyoruz biz hayatımızı, mutluyuz da çok şükür... Daracık yere sığışmaktan, kalıplara girmekten iyidir.Geniş hayatınızda size mutluluklar
ayrıldık tabii ama bende çok istekli koşa koşa gitmedim onun ısrarları neticesinde gittim salak gibi yalanlarına inandımdoğrudur benim algılayamadığım bir sevgilin olabilir cinsel birlikteliğin de olabilir buna kimse karışamaz herkesin kendi hayatı kendi fikirleri,fakat bilmiyorum yazım üslubundan mıdır emin olamadım kullanmak için ev tutulması yani tahminim günlük kiralık evler oluyor bu çok gurur kırıcı değil mi..erkek arkadaşına ağırlığını koymalısın..bilmiyorum senin anladığını anladım bende,o evlere daha kimleri götürüyor..lütfen en kısa sürede toparla ...sende yuvanı kurmak istiyorsun eminim ama bunu özverili tavırlarınla elde edebileceğini düşünme..erkeklerin akılları maalesef fabrikasyon nerden çıktıkları belli değil.