burada başka konularıda okuduk sevgilisi ile birlikte olup sonra diktirip başkalarına yamananları onların fatihi birmiGerçek kadın dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi bir tane olmalı cnm
Daha evlenmeden o adamla herşeyi yaşayabiliyorsan evlendikten sonra sana neden güvensin?
ilkokul 5. sınıf ablasıkaça gidiyorsunuz...
kaça gidiyorsunuz...
kesinlikle katılıyorum diyorum ya aşırı ilgisi beni mest etti geriside geldi zatenYazilanlari okuyamadim, okuyacagim ilk firsatta.
Karsisindaki insana göre adamlık yapan kaldı bence.
Yanlis anlasilmasin, karsisindaki insandan dolayi degil, bazi erkeklerin garip deger algilari var.
tutamıyorum kendimi saçma sapan yorumları görünce bir anda kendimi meydan muharrebesinde buldum afedersinIyi de sen de konunun ozunu ciddiye alip yorum yapalanlara cevap yazmak yerine, polemik doguracak yorumlara sadece cevap yaziyorsun. Eger butun yorumlari okursan, erkek arkadasinin davranisini yorumlayan bir kac kisi oldu -ben dahil. Sen ozellikle icerigi farkli olan yorumlari cevaplamayi sectin.
ne beklenirdiki ama cinsel anlamdda bir soru sorsaydım hepsi jinekolog kesilirdi başımaKonu sahibi konunu kapattır istersen sana yardımcı olacak yorumlar yapılmıyor canın daha çok yanmasın.
3. Sınıf :) sen
Çok merak ediyorum benim yaşadığım Türkiye neresi. Üniversitede ki hiç bir arkadaşım bakire değildi bir çoğu da çocuk aldırdı. Hiçbiri da bunu gizlemedi. Hepsi gayet iyi evlilikler yaptı, hatta erkekler evlenmek için peşlerinden koştu. 11 sene öncesinden bahsediyorum bu arada. Üniversiteye ilk adım attığım zamandan yani. Ev aradıkları zaman da oldu, zaman zaman bana da müsait olup olmadığım soruldu hatta. ancak biz o zaman çok gençtik, burada konu sahibinin sevgilisi boşanmış, işi gücü olan biri. Bu yüzden ayakları üzerinde durmayan, yalan söyleyen bir tip canlandı gözümde.Gerçek kadın dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi bir tane olmalı cnm
Daha evlenmeden o adamla herşeyi yaşayabiliyorsan evlendikten sonra sana neden güvensin?
adabına uygun cümleler kurulmalı benceSizi yanlış anlamadık siz kendiniz yanlış anlattiniz.
Hic kimseyi sizin hayatiniz ilgilendirmiyo sadece kendizi kullandirtmayin açın gözünüzü diye yapılıyo yorumlar
acaba sitede tek erkek arkadaşı olan benmiyim resmemn uzaylı muamelesi görüyorumDaha önceki konularınıza baktımda Mayıs'ta 10 aylık 5 Haziran'da 8 aylık şimdi de 1 yıllık bir ilişkim var yazmışsınız anlamadımZaten daha öncede aldatıldığımı öğrendim vs vs yazmıştınız şimdi durum tekrar nasıl bu halde geldi
Uslubun igrenc otesi!Ben ne stresslenicem oturmusum elimle kupam takılıyorum evimdeBen iş tutmuyorum zaten
Mumkunse sen öpme
sizin doğrularınız benim de doğrularım olmak zorunda değil zahmet edip okadar yazmışsınız ama gereksiz olmuşKonu sahibi;
Siz burada cata cat cevaplari verin,kimseye de kendinizi ezdirmeyin,kabul. Peki sizin onur vr gururunuzu hice sayan sevgilinize ne yaptiniz???
İnsanlari genellemryin,eger genellerseniz siz de genellenirsiniz... Turlu naneler yiyip burada namus bekcisi olanlar derseniz, insanlar da size bunlari soyler.
Hep soyluyorum. Resmi nikah olmadan sevgililerinizle cinsellik yasamayin. Yasamayin ölmezsiniz inanin. Karsinizdaki adam cinselligi yasadiginiz halde sizinle evlenebilir,bagrina basabilir karisi yapabilir fakat bu durumlar istisnadir...
Cogu zaman kadin,erkege herseyini verdiginde tum cszibesini kaybeder. Artik herseyiyle elindedir. Kolay lokmadir. Gizemi kalmaz kadinin... Bu sebeple erkek hevesini alana kadar iliskiyi surdurur sonra da turlu bahanelerle ayrilir. Cunku ozur dileyerek soyluyorum, siz o adama bakire gitmezseniz,adam" benim disimda kim bilir kimlerle birlikte oldu" diye dusunecektir. Evlenip ayrilmissiniz, eger evlilik dusunmuyorsaniz yasadiginiz iliskiye saygi duyarim.ama evlilik dusunuyorsaniz risk almamalisini... Dul kadin imaji ulkemizde o kadar farkli ki... Bekaret,dulluk bunlardan bahsetmekten her ne kadar utansam da, ulkenin gercegi bu. Amerika da yasamiyorum ve bazi konularda bu topraklarin dusunce yapisina gore hareket etmek zorundayiz kadin olarak.
Sizin iliskinize gelince hicbir karakterli erkek sevgilisini eve atmaz. Hicbir karakterli erkek sevgilisiyle kalacagi evi kuzenine buldurtmaz. Baskalariyla da ayni seyi yaptigini ima eden cumleler kurmaz... Niyetiniz evlilik degilse aldatilmissiniz . ama bu adamla evlilik hayali kuruyorsaniz hem kullanilmissiniz hem aldatilmissiniz. Ve bu adam sizinle -bence- kesinlikle evlenmez...
Herseyi tuketmeyin arkadaslar. Yoksa kimse sizin ozel hayatiniza karismak yargilamak haddine degil. Ama bu konuyu actiysaniz %5 ayril diyecek. %95 yargilayip kizacak. Aslinda kimse kotu niyetli degildir eminim. Ben bir hemcinsimin bu duruma dusmesini istemedigim icin ona kizardim.