- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
- Konu Sahibi rose_of_vova
merhaba arkadaşlar benhiç makyaj yapmıyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum ? fondöten kullanmayan özellikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fondötenim bile yok :) gözlerim çok allerjik ve lens kullanıyorum bu yüzden sadece kalem ve rimel kullansam bile ertesi gün gözlerim iltihaplanıyor. Sadece özel zamanlarda düğün vs kullanıyorum bir de allık :)) ruju da kendime yakıştıramıyorum sadece parlatıcı.. Yalnız değilsin :))) işim de makyaj yapmamı gerektirmiyor rahatım yani.
tek makyajim dudak kremim, o kadar
ah yanluz değilmişim
Göz makyajı hiç yapmam. Günlük olarak sadece renkli dudak nemlendiricisi. Regl öncesi cildim bozulur o zamanlar pudra sürerim. Özel bir yere gidiyorsam süslenmişsem de allık sürerim :)
gözleriniz boş geliomu böle insanlar makyaj yapmayanlara ne gözle bakıo bilmiorum ama ben yapmıyorum tek sorun sivilce oda olmasa keşke
Boş gelmiyo aksine bence yüzde daha duru bir görüntü oluyo bence göz makyajı olmayınca. Bir de okulda falan herkes hergün makyajlı olduğu için makyaj yapmamak daha farklı ve dikkat çekici oluyor. Özellikle giyimine saçına falan özen gösterdiğin halde yapmıyorsan
ben hayatımda fondöteni ve allık far gibi şeyleri tek düğünümde ve nişanımda sürdüm onu da zorladılar öyle gelin mi olur diye
Allah'a şükür cildim cok temiz leke felan yok ama kalem ile rimeli severim ayda bir 2 ayda bir yaparım o kadar
cildim pürüzsüz diel ne yazıkki sivlce öçok var ne yapsam bilmiorm
İyileştirme özelliği olan kapatıcılar var onlardan kullanabilirsin. Bende bundan vardı yatarken sürüyordum kalktığımda sivilceyi kurutmuş oluyordu. http://cdn.positive.com.tr/kozmoda/_docs/zoom/1/1f8f30de37_Dr-Murad-Blemish-Treatment-Con.jpg
merhaba arkadaşlar benhiç makyaj yapmıyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum ? fondöten kullanmayan özellikle
cildim pürüzsüz diel ne yazıkki sivlce öçok var ne yapsam bilmiorm
benimkilerde işe yararmı acaba tatlım