Bebek Beslenmesi Hiç kullanmadığımız Medela Calma 150 ml biberonu satıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yazboztahta

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
1.323
265
Arkadaşlar 2017 Mayıs annesiyim, Ağustosta işe başladım. Anne memesini bıraktırmayan, bebek emmedikçe damlatmayan Medela Calma biberonunu aldım önce ama oğlum bu biberonu sevmedi , hiç kullanamadım. Başka bi biberon aldım onu aldı. Ürünü 79.99 TL almıştım. İsteyene uygun fiyatla verebilirim. İsteyenler lütfen özelden bana ulaşsın

Bu biberondan memnun kaldiniz mi? Biberon kullanmam gerekirse anne memesine en yakin olsun diye aldim ama surekli akitiyor hic kullanamadim servise gonderdim gelmesini bekliuorum simdi ama en cok ihtiyacim olan donemde beni yari yolda birakti ne yazikki...

canım hiç kullanamadım, baya bi uğraştık aldırmak için ama almadı ağzına o yüzden memnun kaldım ya da kalmadım diyemem, ama başka bi marka biberonu aldı ve beni emmeyi de bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…