Bebek İkinci El Hiç Kullanılmamış - bebek nevresim takımı -yan yatış yastıgı - kuvet filesi

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
tasınma sebebi ile hiç kullanmadıklarımızı satıyorum arkadaslar....

yan yatıs (guvenli yatiş) yastığı - hiç kullanılmadı - 9 TL

Luks tip küvet filesi - kullanılmadı - 9 TL

Bebek Nevresim takımı - ambalajında - 19 TL

Umraniye den elden teslim alınabilir..
Kargo alıcıya aittir...

merhaba,

hic kullanilmamis olarak, diger ilanimdaki chicco tulum var, bir suru de el orgusu hirka yelek var ama onumuz yaz diye koymadim onlari. ilgilenirseniz lutfen haber verin eklerim hemen.

onlar disinda su anda park yatak donencesi ve bazi hamile kiyafetlerimi satiyorum, ilanlarim var.

daha bir suru tulum body var ama bir genis zamanda oturup ayirmak lazim onlari, bu ara tasinma telasinda vakit bulamiyorum.

A, bir de 1kez giyilmis 6 ay icin yun kiz bebek elbisem var, BG Store marka, ilanima bakin isterseniz, buraya da eklerim ilginizi cekerse.

bir de bebek telsizi var elimde, cok az kullandik. motorola marka, yurtdisindan gelmisti. resmini cekemedim bir turlu, ihtiyaciniz var mi ?

benim kızım suan 8 aylık, dediğin gibi bizde de örgü çok var..dönence için de artık büyük :) ilk aylarda çok aramıstım park yataklara uyumlu dönence bulmak zor.neyse şimdilik kalsın o zaman acil değil yedek olsun diye düşünmüştüm nevresimi de fiyatı uygun geldi :)

merhabalar...ürünlerinizi almak istiyorum...ilanınız geçerli mi hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…