hic kimse tarafından değer görmediginizi hissettinizmi ?

Nadir de olsa hormonlarım aşırı salgılandığında(sanırım bundan) 'ben yok olsam bir tek annem kahrolur sonra o da unutur' derim içimden. Ama sonra 'amaan' çekerim. Bu yalan halbuki.
Çok takılmamak lazım.

ruh halime bağlı.şu aralar çok fazla yalnız hissediyorum o da ayrı bi konu tabiki

Ben bunu 12 13 yildir yasiyorum kendinailem akrabalarim arkadaslarim esim cok kötü biriyim galiba
hee o ayrı o zaman.işe kendini sevmekle başlarsan bu hisleri sadece arada bir yaşarsın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.İnşallah kısa zamanda iş bulursun da kafan başka şeyle meşgul olur.

Eminim herkesin böyle hissettiği bir dönem olmuştur, önemli olan bu durumu derinleştirmeden aşmak yoksa sonrası zarar.

Değer görmeme hissi, değer vermesini istediğiniz kişi sizinle ilgilenmediğinde oluşurmuş. Benim de böyle hissettiğim çok oldu

Çokkkk ben çok hissediyorum bu aralar ne yazık ki...

Kizlar birazdan esim gelir cevap yazamazsam kusura bakmayin

Hiç öyle hissetmedim hep sevildim hiç de yalnız bırakılmadım yalnızım diyen insanlarıda anlamıyorum hayatta geçişler ve değişimler var bunlara ayak uyduramadığımız zaman biraz sıkıntı oluyor , ama sağlıklıysan en mutlu kraliçe sensin bence

Dedigin yapabilsem yada yapabilsek hayat zor

Hayat herkese zor sadece sana değil ki, önemli olan o zorluklar içinde de mutlu olacak, tutunacak bir şeyler bulabilmek. Mutluluğu da çok kafaya takmamak lazım asıl mühim olan huzurlu olmak. Sen elinden geleni yaparsan, çabalarsan, kimsenin hakkını yemezsen, hayatın için gerçekten emek harcarsan o huzur gelir zaten.

Bu duyguyu yaşamayan insan sayısı ya çok azdır ya da hiç yoktur. Kendini sev canım, her yaşam bir dünyadır, sen de bir dünyasın, bilgin, kültürün, değerlerin, hayat görüşünle çok özelsin, senden bir tane daha yok. Böyle karamsar düşüncelere kapılma, kendini önemsersen, insanların senin üzerine daha fazla düştüğünü göreceksin.

X