- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 32
- Konu Sahibi portakalcicegi3457
-
Amin canım benim. Hamile olunca ilk akla gelen şey olmayanlara da nasip etsin oluyor dimi . Çünkü o duyguyu tadmışsın ve nasıl bir süreç olduğunu biliyorsun. Allah kimseyi sabırla sınamasınAminnn inan hamileyim ama hergece isteyenlere dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın ❣
Bilmem mi kuzum ya cok zor hani cok guzel bi duygu zorlgu var flan ama hepsine raziyim dedim dua etmek cok guzel bisi ben yasadim herkz hak eden isteyen herkez yasasin bencil olamamk lazimAmin canım benim. Hamile olunca ilk akla gelen şey olmayanlara da nasip etsin oluyor dimi . Çünkü o duyguyu tadmışsın ve nasıl bir süreç olduğunu biliyorsun. Allah kimseyi sabırla sınamasın
Kuzum ben neler denemedim ki bi amuda kalkmadığımı kaldıAynen ben inanıyorum yakinda hic ummadgn bi anda olcak ben iliskiden sonra yarim satt yattim yastik koyup dusa hemen girmedim esim ceviz yedi hep sende hepsini dene inslllah gonulden diorm seninde olsun tez vakitte
Bu konuda zaten kimse bencil olamaz heleki çeken birisi isen. Ama tek tesellim gebe kalabiliyorum onu biliyorum. Zamanını bekliyorum sadece ..Bilmem mi kuzum ya cok zor hani cok guzel bi duygu zorlgu var flan ama hepsine raziyim dedim dua etmek cok guzel bisi ben yasadim herkz hak eden isteyen herkez yasasin bencil olamamk lazim
Dusukmu yaptin bende dusuk yaptim sonrasinda oldu cok sukur darisi sana ve butun isteyenlerin basinaBu konuda zaten kimse bencil olamaz heleki çeken birisi isen. Ama tek tesellim gebe kalabiliyorum onu biliyorum. Zamanını bekliyorum sadece ..
Cok dogru balım inan takinca uzuo hayal kiriklgi oluo diorm ya cenaze kaza derken aklimdan tamamn cikti aa bi baktim ben şokKuzum ben neler denemedim ki bi amuda kalkmadığımı kaldıkürler mi dersin sular mı dersin. Bunlar evet belki işe yarıyordur ama en önemli mesele kafa . Ah kafa ah
Yok kuzum ya boş gebelikti benimDusukmu yaptin bende dusuk yaptim sonrasinda oldu cok sukur darisi sana ve butun isteyenlerin basina
Meryem ana duasını okudum canım bir defa. Ama otunu sanırım yeni duyuyorumBende bide meryem ana otu var ben onu taktim dunya duayla durmus neticede eger istersen gonderirim
Ay kiz sen 2 gun sonra bi bthcg yptr belli olmaz cikarBeni delirtmeye çalışıyor bu testler
Bidaki oyle olmasin insallh kuzumYok kuzum ya boş gebelikti benim
Buda otu gogsunde tasiosun hamile klna kdarMeryem ana duasını okudum canım bir defa. Ama otunu sanırım yeni duyuyorum
İlk defa duydum canısı bi aktarlara bakayımBuda otu gogsunde tasiosun hamile klna kdar
aa oyle deme bitanem umitler bitmez hepimiz bi umut pesinde yasiorz sen dua et rabbim goruyo sabrini artirio meyvesni yicen insallahAdetim geçerse yaptırıcam 15 e ne kaldı burda iki gün sonra adet günü : ) ama bende no Ümid
İnşllah canımcım. Adeti görünce üzülüyorum o yüzden kendimi olumsuza hazırlıyorum. Psikolojikmen yanıltıyorumAa oyl
aa oyle deme bitanem umitler bitmez hepimiz bi umut pesinde yasiorz sen dua et rabbim goruyo sabrini artirio meyvesni yicen insallah
11. Haftanin icindeyiz kuzummmİnşllah canımcım. Adeti görünce üzülüyorum o yüzden kendimi olumsuza hazırlıyorum. Psikolojikmen yanıltıyorumsenin kaç haftalık oldu minnoşun.
olsun buda sana tecrube oldu hic üzülme bi kapi kapanir biri acilirİlk defa duydum canısı bi aktarlara bakayım: )
Amin canım kimseye yaşatmasın doktor kurbanı oldum bana kimse söylemedi ki böyle bişyin var olduğunu çevremde de yoktu. İlk de gebeliğimdi. Bende saf gibi hamileyim diye geziyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?