• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç iyi değilim

ewi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
83
0
36
Ankara
biz daha11 aylık ewliyiz az kalsın boşanıyorduk çok etkilendim.beni aldattı ayrıca benm en hassas olduğum nokta gece ağlayarak uyanıoyorum bazen,çogunlukla basım ağırıyor,hep olanları düşünüyorum.bana beni sewmediğinide söyledi ilgilenmiyor kendimden geçtim artık çok kötüyüm.ne yapmalıyım???doktor hanım ne olur yardım edin

az kalsın neden boşanmadınız kı ? Rabbim kimseye vermesin zordur muhakkak ama sizi hala o eşe bağlayan nedir ?

çok kawga ettik we beni artık sewmediğini söylüyhor saygı kalmadı.ailesine çok düşkün birşey olsa hemen yanlarında beni unutuyor hep ikinci plandayım.ben çok sewiyorum onu istiyorum ki biraz ilg,lensin ya biz daha yeni ewliyiz baştan böleyse naparım ben kafayı yicem .üstüne eski kız arkadasıyla görüşürken yakaladım.hazmedemiyorum.:2: :2:

severek mi evlendiniz? ne kadar süre flört ettiniz? daha önce ailesine bu kadar bağlı değil miydi? bu kadar yeni evliyken nasıl aldatır seni? bence balık baştan kokar, şimdiden böyleyse hiç vakit kaybetme boşan. sevdiğini söylüyorsun, ayrılmak zor olacak ama sonrasında bir de çocuk olursa herşey daha da zor olur.

ewet sewerek ewlendik.ya biliyordum düşkündü ama bu kadarını gerçekten bilmiyodum bana kendine bak neden aldattım düşün diyo ama bi açıklaması yok bence.herşeyini gördüm dayağında içkisine kadar ama ben düzesin diye uğrasırken anlamıyorum niye yaptı boşluktaymış öle dedi.3 yıl çıktık ama hiç tanımamışım ben onu.bana ne olursa olsun bu ewe geliyorum dönüp dlaşıp geleceğim yer senin yanın sus otur diyo ama olmazki
ya çalılşıyoruz 1 gün haftasonu tatilimiz war annesigele koşuyo,kardesi arıyo çaktırma gel diyo nere diyorum cewap yok bi o kardesini sewmiyorum ii ama zıtlaştık bi kere.nefret ettim ya herşeyden haketmedim kendi ablası dedi biraz kendinize wakit ayırın bu ne daha yeni ewlisiniz ama nerdee.............napcam bilemiyorum bana alttan al ben sana gelirim diyo ama kırıyo parçalıyo sonra alttan al olmuyo işte........

ewet sewerek ewlendik.ya biliyordum düşkündü ama bu kadarını gerçekten bilmiyodum bana kendine bak neden aldattım düşün diyo ama bi açıklaması yok bence.herşeyini gördüm dayağında içkisine kadar ama ben düzesin diye uğrasırken anlamıyorum niye yaptı boşluktaymış öle dedi.3 yıl çıktık ama hiç tanımamışım ben onu.bana ne olursa olsun bu ewe geliyorum dönüp dlaşıp geleceğim yer senin yanın sus otur diyo ama olmazki
ya çalılşıyoruz 1 gün haftasonu tatilimiz war annesigele koşuyo,kardesi arıyo çaktırma gel diyo nere diyorum cewap yok bi o kardesini sewmiyorum ii ama zıtlaştık bi kere.nefret ettim ya herşeyden haketmedim kendi ablası dedi biraz kendinize wakit ayırın bu ne daha yeni ewlisiniz ama nerdee.............napcam bilemiyorum bana alttan al ben sana gelirim diyo ama kırıyo parçalıyo sonra alttan al olmuyo işte........

Sevgili Ewi, yazdıklarınızı bir başkası yazmış olsa ve siz de bu yazılanları okusanız, aslında siz de aynı çözümü önerirdiniz.
Yapılacak şey belli, henüz evliliğinizin 11. ayında eşiniz sizi aldattıysa ve size sevmediğini söylediyse, o evlilik zaten bitmiştir. Tüm bunları kabullenmeniz, ileride de aynı sistemin devam edeceği anlamına gelir. Çok gençsiniz. Kendinize yeni bir hayat kurmalısınız.
İyiliklerle,

Back