• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim,yardım lütfen

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar son zamanlarda çok kötüyüm.doktora gitmek istiyorum ama doktora gidince derdimi nasıl anlatıcam nasıl bir konuşma geçer aramızda bilmiyorum çekiniyorum açıkcası.ankarada hangi hastaneye gidebilirim.devlet yada özel hastane farketmez.lütfen bilginize ihtiyacım var.

Doktora bir an önce git güzel kardeşim çünkü insan çözemiyor bazı şeyleri doktor şart oluyor bi yerde.Ankara'dayım ben de.Gçen yıl gittim ama memnun değildim psikatrımdan.<o yüzden sana tavsiyede bulunamayacağım.

tabikide git bir doktora zaten iyi bir doktor seçersen seni motive ederek konuşmanı sağlar çok rahat ol unutmaki doktor ile hasta arasında kalır muhabbetler içinden ne geliyorsa sanki aynaya konuşurmuş gibi konuş hatta doktora gitmeden aynaya dök derdini gözyaşını emin ol bir arkadaşına anlatmaktan daha iyidir ben iyileşirim belki diye de bekleme çünkü bu tarz durumlarda insan daha kötüye gidebiliyor herşey üstüste geliyor ve çözüm odaklı düşünemiyorsun çünkü nerden başlıcağını bilemiyoruz o yüzden bilen birinden yardım almak gerekli diye düşünüyorum

Back