• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç internet üzerinden para kazanmayı denediniz mi?

Hiç internet üzerinden para kazanmayı denediniz mi?

• Ankete Katılan
    67
denemek istiyorum , zaten baslangici yaptim bir hafta oluyor ama henüz basari göremedim :-)

eee yokmu bu konuda bizi zengin edecek kimse
şöyle evimizde oturduğumuz yerde para kazınılacak bi iş

şahsen denemek isterim

o kadar kolaydı oturduğun yerden üç beş tıkla para kazanmak.. böyle internetten birkaç saf yakalayıp onları bişeylere üye yaparak para kazanmaya çalışanlar da var ...

ben denedim. parada kazandım.
İnternetten para kazanma hikayesi köyüm adına bir site açma fikriyle başladı. köyüme site yaptım amatörce site,blog yapmayı ögrendim bu arada da şu an on tane bloğum var bloglarına google reklamları ekledim çok degil ama aylık 200 tl gibi para kazanıyorum. ama hedefim büyük bunu aylık bin tl ye çıkarma kararındayım. eğer bu işlere meraklıysanız ücretsiz blog açtıran yerlerden blog açabilirsiniz. isteyene bende yardımcı olurum elimden geldiğince
incelemek isterseniz benim bi tane blogumun linkini vereyim.

Denemedim de bende denemek istiyorum bilenler veya yapanlar nasıl oldugunu anlatsında bizde deneyelim

Internetten de olsa oyle 3-5 tikla para kazanilmiyor. Emek ister, zaman ister. Ya bir site kurarsin (zarara girme riski, kazanmaktan daha buyuk), ya bilgisayar ve internette bilgin vardir, sayfa yapar satarsin, vb vb. Oturdugu yerden, durup dururken kimseye para vermezler.
Ha ben ceviri filan yapmak isterdim. Cok iyi derecede Ingilizcem var, firsat olursa kullanabilirim. Ama hic arastirmadim.

Denemedim ama merakta ediyorum açıkcası ama çokta güvenilir değil sanırım.

Back