• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile olan varmı ?????

harman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
37
0
36
İstanbul
herkese günaydın arkadaşlar. adetim 4 gün geçti hamile olduğumu öğrendim ama hiç bi belirti yok. benim gibi olan varmı acaba ters giden bişeyler mi var .

herkese günaydın arkadaşlar. adetim 4 gün geçti hamile olduğumu öğrendim ama hiç bi belirti yok. benim gibi olan varmı acaba ters giden bişeyler mi var .

tebrık ederım canım hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın allah
ben duydum cevremden bole hamıle kalan sonra tabı mıgde bulantıların bas donmelerın baslıomus ıdrar testındenmı ögerendın?

günaydın arkadaşım bende 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu bende sadece kasık ağrısı var mide bulantısı baş dönmesi hiçbir şey yok gebelik yeni olduğu için.2. ve 3.ayda baskın olarak belirtileri yaşarız diye düşünüyorum çünkü hamile arkadaşlarım hep aynı şeyi söylüyor..

tebrık ederım canım hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın allah
ben duydum cevremden bole hamıle kalan sonra tabı mıgde bulantıların bas donmelerın baslıomus ıdrar testındenmı ögerendın?

teşekkür ederim canım. kan testinde öğrendim. tekrar da yaptırmadım. ama en ufak bi belirti yok hala.

günaydın arkadaşım bende 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu bende sadece kasık ağrısı var mide bulantısı baş dönmesi hiçbir şey yok gebelik yeni olduğu için.2. ve 3.ayda baskın olarak belirtileri yaşarız diye düşünüyorum çünkü hamile arkadaşlarım hep aynı şeyi söylüyor..

hayırlı olsun hamileliğin canım. bende çok hafif bi bel ağrısı var oda normaldede olan bişeydi bende. göğüslerde falan bi değişiklik varmı canım sende ??

hayırlı olsun hamileliğin canım. bende çok hafif bi bel ağrısı var oda normaldede olan bişeydi bende. göğüslerde falan bi değişiklik varmı canım sende ??

bel ağrısını regl günümü beklediğim gün çok ciddi şekilde hissettim hatta moralim bozuldu sabaha kesin olurum diye sabah bir kalktım hiçbişi yok.gögüslerimde adet günüm yaklaştığında ağrır gibi ama gün geçtikçe daha da hassaslaşıyor.moralini yüksek tut canım bebişe bişi hissettirme allaha bol bol dua et ve şükret..hayırlısıyla kucağına al inşallah

kızlar tebrik ederim. hayırlısıyla kucagınıza alın inşallahhh.. daha çok yeni bebişleriniz belirtiler çıkarsa ilerleyen haftalarda daha da belirginleşecektir. oyle turk filmlerindeki gibi bulantıyla hamileliği ogrenmek pek de olmusyormus aslında :) ayrıca hiç belirti olmayadabilir. benim hiç midem bulanmadı mesela, bir kere bile... ama çok uyuyordum. kişiden kişiye degişiyor. rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim.

selam kızlar.. benmde beklenmeyen adet tarihim 25i itibariyle başlıo.. bazen 2 gün gecikio bazen 3-4 gün.. o yüzden ben ez az bi hafta beklemem gerekecek geçince.. son adetim bittiğinden bu yana ufak tefek belirtilerim var derken adetim yaklaştıkça kayboldu.. herkesin yaklaştıkça olur bnmde tersine işte..gögüslerim son 10 gündür çokağır ve uçları hassastı, şimdi geçmek üzere.. sık idrara çıkmıodum ama geldimi tutamıodum o fark vardı sadece.. şimdi oda normale geçti.. hasta olcakmışım gibi hafif kasık ağrım dışında birde iştahsızlığım var başkada bişey yok.. belirti olarak kabızlık derler afedersiniz bn tam aksine ishalim..bu 3. denememiz bakalım heycanla bekliorum:( yani bende belirtisiz olup bekleyenlerden oluorum galiba

Back