• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hiç güzel olmadı :(

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
44.834
114.114
798

püfsssss saç rengim küllü kumral gibi idi açık bi renk idi..
Gittim palette kumral bakır aldım ve bu hale geldi saçlarım hiç beğenmedim yaa sizce?
Nasıl dönücem bu renkden ve bakırdan dönmek zor diyorlar üfffffff üffff:gitme:

fecii moralim bozuldu yaa kızılı hiç sevmem kızıl gibi bişe çıktı dön şimdi dönebilirsenn uğraş dur..

resim koydun da görünmedimi anlıyamadım cnm ya,
bence sabırlı olup rengin açılmasını beklemen gerekir:(

koydum resim çıkmıyor mu?
boyadıkdan sonra çıkan rengi koymuştum..

canım o rengi ben de kullandım ama başka bi kumralla karıştırark..kızıllık oluyo ilk başta ama yıkandıkça açılıyo

ınşallah açılır daha 3 saat önce boyadım karıştırsaydım keşke bende güneşte baya kızıl oldu yaa kırmızı kırmızı duruyor ve kızılı sevmiyorum..bakırdan geçmek rengi değişmek zor diyorlar

sık sık yıka biraz dinlensin bir iki hafta sonra karıştırarak boya..en açık kumral tonuyla..
tabi saçın yıpranır diyosan daha çok yıka tekrar boyamaalsanaalsanasmile
benim saçlar halat gibi olunca sık sık boyamama rağmen bişi olmuoo

çok güzel olmuş.biraz zaman geçsin yeni rengine alışırsın bence.bu renk için uğraşıp da bir türlü elde edemeyenler var. tekrar boyamana gerek kalmayabilir ayrıca.yıkadıkça akar bu renk.

Saolun arkadaşlar teşekkür ederim biraz moral oldu bana
Bugün tekrar yıkadım biraz daha aktı ama hala kızıllık var
Eşim dün akşam görünce ay benim kırmızım kızılım diye sevdi bi ben bir de annem beğenmedi galiba
Yakıştıramadım biraz akıtıp öyle boyim bari yoksa saçlarım yıprancak zaten uzasın diye uğraşıyorumboshayallersmile

Back