Hiç giyilmemiş pembe kaban ve 55-250 mm objektif çok uyguna !!! Kaban satıldı, lens duruyor:)

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Arkadaşlar, şimdi geldi kargodan kaban ve bedeni olmadı bana maalesef. 36-38 bedene çok rahat olur. 100 tlye aldım kargosu da benden olarak 70 tlye veriyorum kaçırmayın Çok da üzüldüm, değiştirme imkanım da yok aldığım yerden. Mecbur satıyorum.

Kabanın fotoğrafı budur, rengi pembe. Çok güzel ve cici bişey.

İkinci olarak da Canon uyumlu 55-250 objektimi, 450 tlye kargo benden olarak satıyorum, hiç kullanılmadı objektif. Kurs bitince koydum bi köşeye öylece duruyor. Garantisi mayıs ayına kadar devam ediyor.

ben de lens i isterim aslında ama takas istersen bir ürünlerime bir bakın lütfen

Merhaba baktım konularına ama bişey bulamadım, eğer istiyorsan pazarlık yapabiliriz

canım pahalı bir ürün bu biliyorum burada ölücülük yapmak istemiyorum eğer ürün beğenseydin yüksek ücretlilerden üstünü 100tl daha vererek tamamlayabilirdim ama beğendiğin birşey yoksa ineceğin rakam ne olursa olsun nakit vermem mümkün değil

Anladım canım, sağlık olsun Hayırlı satışlar sana da

merhaba hayırlı satışlar lens ile kaç çekim yapıldı acaba birde lenste herhangi bir vuruk kırık gibi herhangi bir çek varmıdır son olabilecek fiyatıda söylerseniz sevinirim ...

merhaba hayırlı satışlar lens ile kaç çekim yapıldı acaba birde lenste herhangi bir vuruk kırık gibi herhangi bir çek varmıdır son olabilecek fiyatıda söylerseniz sevinirim ...
Lensle çekilen fotoğraf 10u geçmez, çok az kullandım. Hiç bir sorunu yok, çizik yok, ilk günkü kadar temiz, o konuda tereddütün olmasın. Uv filtresi mevcut. Koruyucu kapağı da var. En son fiyat kargo benden olmak üzere 400 tl olur canım.

ben çok minyonum büyük gelmesin 155 boy 45 kiloyum bi de kışlık mı mevsimlik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…