- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Ürünlerine baktım ama bişey bulamadım canım kendim içinTakas dusunuyor musunuz kaban icin
Merhaba baktım konularına ama bişey bulamadım, eğer istiyorsan pazarlık yapabilirizben de lens i isterim aslında ama takas istersen bir ürünlerime bir bakın lütfen
Merhaba baktım konularına ama bişey bulamadım, eğer istiyorsan pazarlık yapabiliriz
Anladım canım, sağlık olsuncanım pahalı bir ürün bu biliyorum burada ölücülük yapmak istemiyorum eğer ürün beğenseydin yüksek ücretlilerden üstünü 100tl daha vererek tamamlayabilirdim ama beğendiğin birşey yoksa ineceğin rakam ne olursa olsun nakit vermem mümkün değil
Anladım canım, sağlık olsunHayırlı satışlar sana da
Üstünde m yazıyor, ben de bilemedim 36 ve 38 bedenlere rahat olur gibi, markası da japonca yazıyor, özelden attım fotoKabanin markasini ogrenebilir miyim? Bir de bedeni 36 mi 38 mi?
Lensle çekilen fotoğraf 10u geçmez, çok az kullandım. Hiç bir sorunu yok, çizik yok, ilk günkü kadar temiz, o konuda tereddütün olmasın. Uv filtresi mevcut. Koruyucu kapağı da var. En son fiyat kargo benden olmak üzere 400 tl olur canım.merhaba hayırlı satışlar lens ile kaç çekim yapıldı acaba birde lenste herhangi bir vuruk kırık gibi herhangi bir çek varmıdır son olabilecek fiyatıda söylerseniz sevinirim ...
kuzumm
yok duruyor canım, hakikaten güzel bi ürün, bedenime olsaydı satmazdım ama gel gör ki kemikli vücuduma olmadıkabana bayıldım sattın mı
Büyük gelmez hatta tam olur gibi bence.ben çok minyonum büyük gelmesin 155 boy 45 kiloyum bi de kışlık mı mevsimlik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?