Hiç giyilmemiş abiye

canım benim hayırlı olsunnn... çok sevindim senin adına. bir ömür mutluluklar bence hiç satma başka bir yerde giyersin kınan da vs. çok yakışmış çünküüü

Bence satmayın çok hoş bi model ve size çok yakışmış.. Başka yerlerde de kullanabileceğiniz bir kıyafet..

canım benim hayırlı olsunnn... çok sevindim senin adına. bir ömür mutluluklar bence hiç satma başka bir yerde giyersin kınan da vs. çok yakışmış çünküüü
Teşekkürlerr bitanem benimm çok sağolasın ama nişanda da lacivert giymiştim kınada pek giymek istemiyorum canım öpüyorum seni çook
Bence satmayın çok hoş bi model ve size çok yakışmış.. Başka yerlerde de kullanabileceğiniz bir kıyafet..

Çok tşekkrülerr satamadım zaten kaldı elimde

abiye hala duruyor mu acaba:)

ben normalde 38 giyiyorum olur mu bilemedim. bazen 36 beden kalıbı büyük olabiliyor.
Hiç giyilmeden bekliyor dolapta boşa yer kaplıyor. Ben 36'yım ve tam oturuyor üzerime. Eğer almayı düşünürsen biraz daha indirimli fiyata verebilirim. Çünkü gerçekten dolabımda yer kaplamaktan başka işe yaramıyor

canım ben başka birşey sormak istiyorum dressfirst ten aldıgın bu elbise kaç günde ulaştı eline bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…