• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç giyilmemiş abiye

canım benim hayırlı olsunnn... çok sevindim senin adına. bir ömür mutluluklar bence hiç satma başka bir yerde giyersin kınan da vs. çok yakışmış çünküüü:nazar:

Bence satmayın çok hoş bi model ve size çok yakışmış.. Başka yerlerde de kullanabileceğiniz bir kıyafet..

canım benim hayırlı olsunnn... çok sevindim senin adına. bir ömür mutluluklar bence hiç satma başka bir yerde giyersin kınan da vs. çok yakışmış çünküüü:nazar:
Teşekkürlerr bitanem benimm çok sağolasın ama nişanda da lacivert giymiştim kınada pek giymek istemiyorum canım:45: öpüyorum seni çook:16:
Bence satmayın çok hoş bi model ve size çok yakışmış.. Başka yerlerde de kullanabileceğiniz bir kıyafet..

Çok tşekkrülerr satamadım zaten kaldı elimde:1:

Selam kızlar:3:
Haft sonu nişanım vardı veçok çokk severek beğenerek hayaller kurarak dressfirstten aldığım abiyemi gönderim süresini hes. Katamadığımdan dolayı giyemedim:5:

Abiye bugün elime geçti ve sırf sizlere göstermek için giydim. Amerika bedenine göre 4 numara türkiye bedeni 36.

Rengi sitede de görüldüğü renk olan dark navy. Etiketi bile üstündedir. Ayrıca gönderim ücretini de ben karşılayacağım. Siteden gönderim ücreti dahil 460 liraya aldım, satmak istediğim fiyat 320 liradır. Gerçekten almak şsteyenler benimle iletişime geçebilir. Şimdiden alana hayırlı olsun:16::16:
Eki Görüntüle 874394 Eki Görüntüle 874395 Eki Görüntüle 874396 Eki Görüntüle 874397 Eki Görüntüle 874398

abiye hala duruyor mu acaba:)

ben normalde 38 giyiyorum olur mu bilemedim. bazen 36 beden kalıbı büyük olabiliyor.
Hiç giyilmeden bekliyor dolapta boşa yer kaplıyor. Ben 36'yım ve tam oturuyor üzerime. Eğer almayı düşünürsen biraz daha indirimli fiyata verebilirim. Çünkü gerçekten dolabımda yer kaplamaktan başka işe yaramıyor:KK12::KK19:

Hiç giyilmeden bekliyor dolapta boşa yer kaplıyor. Ben 36'yım ve tam oturuyor üzerime. Eğer almayı düşünürsen biraz daha indirimli fiyata verebilirim. Çünkü gerçekten dolabımda yer kaplamaktan başka işe yaramıyor:KK12::KK19:
canım ben başka birşey sormak istiyorum dressfirst ten aldıgın bu elbise kaç günde ulaştı eline bilgilendirir misin?

Back