- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
benim eşim çok ağır yani meme çizgisinden sağa mideye doğru ordan göbek deliğinin altını aşan bi şekilde ameliyat oldu genel anestezi verildi ameliyat sırasında beyni uyanmış ve bunu araştırdım gerçekten doğru beyni uyanmış şöyleki anestezi altındayken zaten duyarız ama acı hissetmeyiz eşim anestezi aldıktan sonra gözünün baktığı yeri görüyo ve doktorların dediklerini duyuyomuş buraya kadar normal ameliyatın ortasındayken birden beyni uyanmış ve acıyı hissetmeye başlamış evet inanması çok zor ama öyle acıyı hissediyo doktorların karnını açmalarını elleriyle damarlarını karıştırmalarını dikmelerini bu acıların hepsini hissetmiş fakat kıpırdayamamış ağzımda bişey vardı dilimle itmeye çalıştım itemedim parmağımı kıpırdatmaya çalıştım olmadı doktorlara durun canım yanıyo dicem diyemiyorum işkence gibiydi diyo ve ameliyattan yoğun bakıma alındı 6 saat sonra kendi isteğiyle yoğun bakımdan çıktı ve şok halindeydi sayıklıyodu devamlı bana işkence yaptılar beni canlı canlı kestiler diyodu anlıcanız bi vahşet yani anestezistin hatası