Hiç geçmeyen idrar hissi

syi898

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
17
4
6
Herkese merhaba,
Her şey sistit ile başladı ama hastalık geçti yine de bu lanet idrar hissi geçmiyor.
Hiçbir şekilde rahatlayamiyorum.
7/24 şekilde sıkışık hissediyorum ve uzun süredir böyleyim.
Lütfen başından böyle bir şey geçenler yardımcı olsun.
Sürekli kıvranıyorum.

Merhabalar çok geçmiş olsun. Sistitin geçmesi için ne kullandınız? Antibiyotik mi yoka tek kullanımlık ilaçlardan mı?

enfeksiyon geçmemiştir muhtemelen. cranberry takviyesini araştırın kalıcı iyileşme sağlıyo.

enfeksiyon geçmemiştir muhtemelen. cranberry takviyesini araştırın kalıcı iyileşme sağlıyo.
Hiçbir şekilde üreme olmadı baştan beri ama lökosit yüksek çıkınca antibiyotik verdiler şuanda cranberry kullanıyorum 1 aydır gram etki etmiyor

Bende tam tersi oldu
Doğumdan sonra idrarımı hissedemiyordum
Basit bir egzersizle düzeldi
Belki sizin de egzersizle düzelir
Doktora gittiniz mi

Çok ilginç ya her hastalığın çift yönü var sanki

Bende tam tersi oldu
Doğumdan sonra idrarımı hissedemiyordum
Basit bir egzersizle düzeldi
Belki sizin de egzersizle düzelir
Doktora gittiniz mi

Çok ilginç ya her hastalığın çift yönü var sanki
Ama siz doğum geçirmişsiniz okuduklarıma dayanarak böyle şeyler normal oluyor.Çünkü mesane direkt orda etkilenmesi doğal.Bende şimdi fizyoterapi denicem ama yani problem mesanenin sürekli nedeni belli olmayan bir şekilde reaksiyon vermesiyse egzersiz falanda fayda etmez maalesef ama bi umut.

Dermansız dert yoktur siz aramaya devam edin. Düzelecek inşallah

Ben bu ara çayı çok içiyorum.İnanilmaz idrar isteğim oluyor.Normalde çay icmesem bile az su içerim idrarim az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…