Merhaba uzun zamandır araştırıyorum henüz doktara gidemedim çalıştığım için daha çok yeni evliyim ve isim dolayısıyla bir süre çocuk düşünmüyoruz eşimle sigara da kullanıyorum. Kilo aldırmayan ve cikardiktan sonra gebe kalabilicegim bir korunma yöntemi var mı acaba ? Aylık koruyucu iğne kullananlar adet olmuyormus ve kilo aldırıyormus sanırım. Çubuk implantlar kesin kilo aldirdiklari söyleniyor. Sprial ise ayda 2 defa adet görmeye sebep oluyormuş. Yorumlarınız çok değerli kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç gebe kalmamış biri için gebelikten korunma yolları ?
- Konu Sahibi Sadekadin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2021
- 389
- 782
- 18
- 24
- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
- 63
En sağlıklısı prezervatif. Garanti olsun derseniz de prezervatif +geri çekilme. Prezervatif kullanmayı tercih etmiyorsanız doktorunuzun önereceği doğum kontrol hapından başka seçeneğiniz yok. İğne vücudun hormonal dengesini çok bozuyor. Bu yüzden de hamile kalmayı güçleştirdiğini düşünüyorum. Spiral ile hamile kalan çok tanıdığım var çünkü ani hareket ve sarsıntılar da kayabileceğini okumuştum. Keşke daha kolay Bi yöntem bulunsa. Çünkü benim gibi unutkan bir insansanız her gün aynı saatte hiç aksatmadan ilaç içmek de mümkünsüz ve sigara içiyorsanız zaten doğum kontrol hapı da önerilmiyor
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
ilac icsen bile cogu kadinda yine bas agrisi ve baska rahatsizliklar olusturuyor.En sağlıklısı prezervatif. Garanti olsun derseniz de prezervatif +geri çekilme. Prezervatif kullanmayı tercih etmiyorsanız doktorunuzun önereceği doğum kontrol hapından başka seçeneğiniz yok. İğne vücudun hormonal dengesini çok bozuyor. Bu yüzden de hamile kalmayı güçleştirdiğini düşünüyorum. Spiral ile hamile kalan çok tanıdığım var çünkü ani hareket ve sarsıntılar da kayabileceğini okumuştum. Keşke daha kolay Bi yöntem bulunsa. Çünkü benim gibi unutkan bir insansanız her gün aynı saatte hiç aksatmadan ilaç içmek de mümkünsüz ve sigara içiyorsanız zaten doğum kontrol hapı da önerilmiyor
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
siz k.dogum uzmanına gidin dr yonlendirir sizi burda sormaya olmazMerhaba uzun zamandır araştırıyorum henüz doktara gidemedim çalıştığım için daha çok yeni evliyim ve isim dolayısıyla bir süre çocuk düşünmüyoruz eşimle sigara da kullanıyorum. Kilo aldırmayan ve cikardiktan sonra gebe kalabilicegim bir korunma yöntemi var mı acaba ? Aylık koruyucu iğne kullananlar adet olmuyormus ve kilo aldırıyormus sanırım. Çubuk implantlar kesin kilo aldirdiklari söyleniyor. Sprial ise ayda 2 defa adet görmeye sebep oluyormuş. Yorumlarınız çok değerli kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bende sprial en sağlıklısı olarak düşünüyordum. Daha sonrasından doktorlarin bir kaç yazılarını okuduğumda gebe kalmama ihtimali olduğunu yazıyor veya kullananlar kaydigi için hamile kalanlar oluyor diyorlar . Sizin yorumunuz içimi rahatlattı açıkçası tabi her vücut farklıdır bunun için bı doktorla görüşeceğim. iki farklı sprial var deniyor bakır olan spriali mi kullandiniz 15 yıl boyunca ? Birde 5 yıl en az kullanımı süresi oluyor diyorlar bu zaman dolmadan çıkarilmasi mümkün oluyor mu örneğin 2 sene kullandıktan sonra çıkarılmasında bı sorun yaratıyor mu ?15 yıl spiralle korundum hiç ayda iki kere adet görmedim.. aksine çok düzenlidir adetim . Çıkarttım 2 ayda hamile kaldım ben çok memnundum şimdi tekrar taktıracağım..
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bakır olanından kullandim.. 15 sene boyunca hiç çıkarmadım malesef çok korkuyordum canım yanar diye hep erteledim siz taktirirsaniz sakin böyle birşey yapmayın benimki tamamen aptallıkti hiç acımıyor ... 5 ay sonra bile cikarttirabilirsiniz bu sizin tercihiniz bakır olanlar en az on sene diyebiliyorum benimki öyleydi ..Bende sprial en sağlıklısı olarak düşünüyordum. Daha sonrasından doktorlarin bir kaç yazılarını okuduğumda gebe kalmama ihtimali olduğunu yazıyor veya kullananlar kaydigi için hamile kalanlar oluyor diyorlar . Sizin yorumunuz içimi rahatlattı açıkçası tabi her vücut farklıdır bunun için bı doktorla görüşeceğim. iki farklı sprial var deniyor bakır olan spriali mi kullandiniz 15 yıl boyunca ? Birde 5 yıl en az kullanımı süresi oluyor diyorlar bu zaman dolmadan çıkarilmasi mümkün oluyor mu örneğin 2 sene kullandıktan sonra çıkarılmasında bı sorun yaratıyor mu ?
- 18 Nisan 2021
- 37
- 16
- 18
- 38
Çıkarttıktan 2 ay sonra mi kaldınız15 yıl spiralle korundum hiç ayda iki kere adet görmedim.. aksine çok düzenlidir adetim . Çıkarttım 2 ayda hamile kaldım ben çok memnundum şimdi tekrar taktıracağım..
Bende çıkardım bir ay oldu bebek istiyoruz acaba sprial çıktıktan sonra olmaz diyorlar sevindim adınıza kac yaşındaydınız acaba
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
korkmayın aynı korkuları bende yaşadım hurafeden ibaret söylenenler ..çıkarttim 2.ayda hamile kaldım yaşımda 35 sağlıklı bir bireyseniz hiç sorun olmuyor Allah'ın izniyle..Çıkarttıktan 2 ay sonra mi kaldınız
Bende çıkardım bir ay oldu bebek istiyoruz acaba sprial çıktıktan sonra olmaz diyorlar sevindim adınıza kac yaşındaydınız acaba