- 6 Şubat 2020
- 55
- -24
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Doktor gelişimi hakkında ne diyor bari şimdi vitamine başlatsa siziMerhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Kötü düşünmeyin, yapacak bir şey yok. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur.Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Vitamin vermedi ikili tarama testlerinin çıkmasını bekliyorumDoktor gelişimi hakkında ne diyor bari şimdi vitamine başlatsa sizi
Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Şöyle düşünün bizim annelerimiz folik asit kullaniyomuydu. Bazi doktorlar faydasinin cok minumunda olduğunu soylerken bazilari bebegin omirilik gelişimi (yanlis hatirlamiyosam) icin onemi var diyorlar. Endise etmeyin Allahin izniyle bisey olmaz saglikla kucagina alirsin inşallahMerhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Şöyle düşün eskiden annelerimiz hiç kullanmamış. Dert etme, doktorlar zaten bi yerden sonra başka ilaçlar veriyor. Folik asit içeren.Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
Oncelıkle hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim 12 haftalıkken öğrendim hiç bir hamilelik belirtim yok gecikmeden dolayı öğrendim, ancak gebelik düşünmediğim için öncesinde folikasit kullanmadım ilk 3 ay geçtiği için de kullanmadım bi sorun olur mu yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?