Bebek Beslenmesi hic emziremedigim bebegim simdi biberon da almiyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
5 aydir sagarak biberonla veriyordum. en basindan beri cok istahli bir bebek degil. fakat birkac gundur biberonu diliyle itmeye basladi.sadece uykuluyken verebiliyorum. 8 kiloluk bebek 4 saatte ancak 70-80 cc icmeye basladi. gece de 4-5 kez uyaniyor sadece 2 sefer sut iciyor digerleri hep gazdan dolayi uyaniyor sut icmeyip gazini cikarip geri uyuyor uykulu halde vermeyip iyice acikmasini mi bekleyim biberonla icmeyi unutacak bu gidisle . ek gidaya nasil gecicez bilemiyorum. benzer bir sorun yasayan var mi

başlıgı görünce okumadan geçemedim kızım tam 50 gün anne sütü aldı sonra uyuklarken emiyordu ama uyanıp emdigini far edince kafasını çevirip deli gibi feryd ediyordu 1 hafta bunu yaptım anne sütü alsın diye başaramadım doktor anne sütü almak istemiyor aç bırakmanın bir fayda sı yok dedi sagmaya başladım gögüşlerim 1 hafta sonra uçları kopacak gibi oldu ve üzüntüden sütüm kesildi emmiyor diye sabaha kadar aglardım böyle alaya zırlaya 3 ay oldu ve doktor tavsiye si ile ek gidaya geçmeye başladık günlük 1 çay kaşıgı yogurt yedirirdim asla dışardan almadım küçük kablar ile kendim mayaladım gibi panik yapma ek gidalara geçmeye başla yavaş yavaş bence

10 gun sonra tam 5 aylık olacak. en az 6 ay sagmayı hedeflemistim. emziremediğimden sutum kesilir diye korkuyordum hep. şimdiyse sut var ama içiremiyorum.

Back