- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
bu sıcak günlerde biraz zor o popişi kaldırmak çalıştıkça açılıyosun ama
çalışmıosan evde aktif olmak biraz zor ben eve gidince kılımı kıpırdatamıyorum ama çıkıp 1 saaat yürürsem kendime geliyorum
Sürekli bir yorgunluk hali varsa bir çok sebebi olabilir. Öncelikle bir kan testi yaptırıp demir eksikliği, troid şeker falan baktırın, bir de tansiyon ölçtürün. Tansiyonun yüksek olması da düşük olması da çok halsiz bırakır.
Yok sürekli değilse sıcaklardan olabilir, vücudunuz su kaybetmiş olabilir. Eğer çay, kahve, kolalı içecekler çok tüketiyorsanız ne kadar çok su içerseniz için vücudunuz su kaybetmeye başlar. Kafeini kesin, bol su için. Şu günlerde suya çok ihtiyaç var.
mayalı süt derken kefirdenmi bahsdiyosunuzKronik yorgugun ve uykusuzum ama bi çözüm bulamadım. Aslında mayalı süt fena bi enerji veriyordu tüm gün ayaktaydım hiç yorulmuyordum. Ama neden bıraktım bilmiyorum
Ben neredeyse hiç şu içmem
eksikligini hissetmiyorum yani aklıma gelmiyor bile o yüzden
ama son günlerde sıcaklardan dolayı günde 1.5 litre falan ancak içiyorum ama o da caydan dolayı pek etki edemiyor olabilir
Yok bildiğin oda sıcaklığında süte bir çay kaşığı kuru maya 1-1,5 çay kaşığı da nesquik katıp yatmadan içiyordum.mayalı süt derken kefirdenmi bahsdiyosunuz