Bebek Beslenmesi hiç çorba içmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

celinns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
384
183
123
Kızım 17 aylık her yolu deniyorum çorba içmiyor yoğurt çorbasından da hoşlanmıyor,yediği şeyler makarna kıyma prinç bulgur pilavı kıyma kavurması yoğurt menüsünde hiç sebze yok,sabahları azda olsa domates ve salatalık o kadar, sütüde sevmiyor bir kaç yudum okadar :32:böyle olmaz dimi lütfen yardım!

merhaba
şu anda ne kadar zorlandığınızı anlayabiliyorum
ama doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim
eğer çocuğun gelişimi normal seviyelerde ise o zaman bu kadar üzmeyin kendinizi lütfen
sebze konusu çok hassas hepimimiz çocuklarımız yesin istiyoruz ama ara ara zorlamadan denemekte fayda
üstüne gittikçe ya da biz kafaya taktıkça ters gidebiliyor işler
bir de bazı gelişim evlerinde bebekler daha çok karbonhidrat yemeyi tercih edebiliyorlar o anki ihtiyaçları nedeniyle..
bizim katı gıda maceramızı anlatan bir yazı yazmıştım onu da paylaşıyorum
sevgiler
gunesanne | iki kızla hayat…

Kızım 17 aylık her yolu deniyorum çorba içmiyor yoğurt çorbasından da hoşlanmıyor,yediği şeyler makarna kıyma prinç bulgur pilavı kıyma kavurması yoğurt menüsünde hiç sebze yok,sabahları azda olsa domates ve salatalık o kadar, sütüde sevmiyor bir kaç yudum okadar :32:böyle olmaz dimi lütfen yardım!

benim oğlum 2,5 yaşında ve hiç çorba içmiyor,yediyi şeyler ızgara köfte,makarna,pilav ve gül reçeli,başka bir şey yediremiyorum.doktorla konuştum,gelişimi yaşına göre iyi olduğundan üstüne gitme,istediyini yesin dedi,genellikle 3 yaştan sonra düzeliyormuş...

cevaplarınız için teşekkürler,çorba konusunda halen aynıyız,sebzeleri ise çiğ tüketmeye başladı,günde 300 ml kadar da süt içiyor artık biraz olsun içim rahatladı.

Back