Hiç çoçuk olmayan

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
102
15
26
Meraba kızlar
Hiç çoçuk olmaması tüp bebekle filan mümkün mü?
Ben biraz tedirgin olduğum için merak ediyorum
Eşimde sperm hızı ve sayı zayıflıöı var,hiç çoçuğum olmamasından korkuyorum

3 ay olucak biliyorum az fakat sperm hızı düşük diye çok tedirginim,ileri hızlı 26
Burda da çok sorun okuyorum her şey nornalken olmayanlar çok
Bizim sebepsız infertılıtede kaynaklı olmadı ben de beklmeden tup bebek yaptırdım o sekılde anne oldum 2. İse dogal yollarla gebelık oldu ama sizin deneme daha cok yenı doktorlar 1 yıl deneyım olmazsa gelın dıyor fakat sperm sorunundan dolayı size bır yönlendırme yapmaları lazım gereklı görulurse bununla alakalı sıze bır sey denıldı mı hıc?

Bizim sebepsız infertılıtede kaynaklı olmadı ben de beklmeden tup bebek yaptırdım o sekılde anne oldum 2. İse dogal yollarla gebelık oldu ama sizin deneme daha cok yenı doktorlar 1 yıl deneyım olmazsa gelın dıyor fakat sperm sorunundan dolayı size bır yönlendırme yapmaları lazım gereklı görulurse bununla alakalı sıze bır sey denıldı mı hıc?
Şimdilik testislee için tedavi yazıldı,sonra da güçlendirme tüdavisi olucak
Ben 26 eşim 36
Çok duydum tüp bebekden sonra doğl gebelik
Siz ne kadar zaman sonra tüp bebek yaptırdınız

Şimdilik testislee için tedavi yazıldı,sonra da güçlendirme tüdavisi olucak
Ben 26 eşim 36
Çok duydum tüp bebekden sonra doğl gebelik
Siz ne kadar zaman sonra tüp bebek yaptırdınız
Bence siz doktorunuzun dedıgını yapın sonuc alamazsanız tup bebek denersınız onun basarı oranı cok yuksek zaten.
2.5 seneden sonra yaptırdım tup bebeği

Benim de eşimin hız %28 , bugün aşılama için randevu aldık, bu ay aşılama olacağım ben. 2 aşılama başarısız olursa tüp bebeğe geçeceğiz dedi doktor. Umarım güzel sonuçlar görürüm. Siz de görürsünüz inşallah. Biz 1 yıl denedik olmadı. Keşke daha önce gitseymişim doktora ama nereden bilebilirdim ki.

Benim de eşimin hız %28 , bugün aşılama için randevu aldık, bu ay aşılama olacağım ben. 2 aşılama başarısız olursa tüp bebeğe geçeceğiz dedi doktor. Umarım güzel sonuçlar görürüm. Siz de görürsünüz inşallah. Biz 1 yıl denedik olmadı. Keşke daha önce gitseymişim doktora ama nereden bilebilirdim ki.
Biz de 1 yıldır evliyiz,3 aydır deniyoruz,keşke daha önce isteseydim

İnşallah sonuç alırsız,tedavi hiç etki etmedi mi?

X