• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç cevap almamış konular hakkında

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhabalar, benim de fikrim şu (belki bu konu da dahil) bazı cevap almamış aylarca öyle kalmış yazılar var bence cevap bulamamış bu konular listeden silinmeli yer kaplamamasi için (nasıl olur bilmiyorum ama )

Sevgiler...

Merhaba,

öneriniz için teşekkür ederiz fakat içerik silmek yasak bu sebeple silme işlemi yapılamaz, ayrıca cevap alsın ya da almasın tüm konuları barındıracak kadar alanımız mevcut.

Silinmesinden ziyade hic mesaj almamis konular uyeler tarafindan gorulmedigi icin yorum almiyor.

Ana sayfada acilma saatine gore son acilan konular siralansa bir nebze de olsa bu sorunu giderir bence.

Silinmesinden ziyade hic mesaj almamis konular uyeler tarafindan gorulmedigi icin yorum almiyor.

Ana sayfada acilma saatine gore son acilan konular siralansa bir nebze de olsa bu sorunu giderir bence.
Evet haklısınız, bazıları görülmüyor bazıları da uygun bölüme açılmadığından bilgi sahibi olanların konudan haberi olmuyor.
O zaman yöneticilerimi etiketleyeyim belki yapılabilecek birşeyler vardır.
Kazen Kazen Curly Curly konu teknik, beni aşıyor rica etsem bakabilir misiniz?

Merhaba,
Konuların sılanamasını, açılma zamanı, mesaj sayısı, görüntülenme vb siz kendiniz sıralayabilirsiniz.

Back
X