- Konu Sahibi gozdegozdeg
Öncelikle merhaba foruma yeni üye olmama karşın forumu senelerdir takip ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamam sonucu üye oldum.. 20 yaşındayım öğrenciyim çok kilolu bi çocuklk geçirdim boyum 166 cm şu an 58 kiloyum ama 7. sınıfn sonunda adet oldum ve o dönem 158 cm boya ve 75 kiloya sahiptm.. Hırslı bir insanım 8.sınıfın sonunda 3 ay içerisnde 22 kilo verdim daha sonra da kilomu hemen hemen korudum sağlıksız beslenerek kilo verdim vücudum esnedi toparlamak için uzun süre her gün yürüyüş yaptım ve faydasını gördüm.. Çok sıkı olmasa da eskisi gibi değilim bunları söylememin nedeni ergenlik döneminde yaptığım diyet... Ben hiç bir zaman göğüs ağrısı yaşamadım çünkü göğüslerim hiç çıkmadı annem yaptığım diyete bağladıysa da baba tarafmda göğüsü hiç çıkmamış bayanların sayısı epey fazla.. Lise 2de doktora gittim adet düzensizliğim göğüslerimin olmaması ve aşırı kıllı vücuda sahip olmam üzerine horman testi yaptılar ve bi sorun çıkmadı.. Sonra doktor göğüslerimi elle muayene etti ve tomurcuklanma aşamasında kaldığını söyledi... Saatlerce ağladım göğüslerimin çıkmayacağını öğrenince.. İnanın hep o umutla yaşıyordum büyük bir hevesle kilo vermeme karşın hiç bikini giyemedim hep imrenerek baktım... Çok düzgün bacaklarım fena sayılmayacak kalçalarım var ama üst bedenim felaket.. Her tarafım sivilce bel oyuntum yok geniiş omuzlarım büyük bir göbeğim ve hiç çıkmayan dümdüz göğüslerim.. Dönem dönem çok sorun etsemde en ağırını dün yaşadım.. Erkek arkadaşımla fiziksel özelliklerle ilgili konuşuyorduk ve o göğüslerin çok önemli olduğunu ve küçük göğüslü kadınların çok itici olduğunu ve daha bir sürü şey söyledi... İnanın daha önce hiç bu kadar üzülmemiştm yüzüm herkes tarafndan beğenilir destekli sütyenin içini pamukla doldurduğum için göğüslerimin olmadığını da kiimsr anlamıyor kendime hiç bakmadığımı farkettim ve lazer epilasyon randevusu aldım sivilce kremlerine başlayıp diyete girdim.. Allahtan anlayışlı bir annem var nisanda ameliyat olmama izin vrdi yeniden doğacakmışım gibi hissediyorum bu süreçte sizden yardım istiyorum... 82-77-96 ölçülere sahibim sırtım hem yağlı hem geniş.. Üst bacağın en kalın kısmı 51 cm.. Ben ameliyata kadar kilo vrip belimin 65 kalçamın 93 cm olmasını istiyorm göğüs çevremde dümdüz olmama göre epey fazla... Çok üzülüyorum... Asıl sorum da şu : pilatese başlamayı düşünüyorum üst bölgemin sıkılaşıp inclmesi büyük slikon konulmasını engeller mi ? 80 b-c ölçülerimin olmasunı o kadar isterim ki... Bu hiç göğüsleri olmayan biri için ilk operasyonda mümkün mü ?