• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç burada gerçek hayatta tanıdığınız birine yakalandınız mı?

Anlattıklarınız gerçek kimliğinizi ifşa etti mi?

• Evet

OY: 1 4,0%
  • Hayır

OY: 19 76,0%
  • Olabilir emin değilim

OY: 5 20,0%

• Ankete Katılan
    25

etacarinea

Nirvana
Pro Üye
25 Aralık 2007
2.184
8.426
683
Merhaba herkese
Ben de bunu merak ettim.
2007den beri forumu takip ediyorum, aklıma takılan her şeyin cevabını burada bulabiliyorum.
Bir yandan da bir derdim var bölümünü takip edip yorumluyor kendime de çıkarımlar yapıyorum.
Günlük hayatta kafama takılan şeyler, kendime dert edindiğim konular da oluyor. Ancak hiçbir zaman konu açmaya cesaret edemem herhalde biri benim tanıdığım çıkar diye.
Bazen öyle dertler paylaşılıyor ki özellikle görümce, elti, kuzen vs. olayların her detayı anlatılıyor. Merakım en çok da bu, hiç burada yani sanal alemde anlattığınız derdinizle gerçek hayatta tanıdığınız birine yakalandınız mı? Özellikle de dert yandığınız kişilere mesela görümcenizden dert yaniyorsunuz ve bir bakıyorsunuz görümce de buraya üye gibi.

Bende genelde kişisel problemlerimi yazıyorum, hiçbir zaman 3.şahısları yazmadım. Bazen eşimi çekiştirdiğim oldu onun da bu siteyle alakası yok zaten yakalanmadığıma emin gibiyim yani

Yakalandım mı bilmiyorum ama gercek hayatta konuşamayacağım bir mevzuyu buraya açmam.
Bence de öyle olması lazım. Ben evli değilim ama bazı arkadaşlar çok özel şeyler de paylaşıyor. Ben yaşanan şeyleri anlatıp kimliği ifşa ettikten sonra özel hayatına dair detayları yazdığım mesajların okunmasını çok normal bulmam herhalde. Benim fikrim tabi ki.

10 yıldır buradayım,herşeyi de açık açık yazarım. Henüz kimse çıkıpta aha bu sensin demedi. Dese de birşey olmaz herhalde. Halamı çekiştirdim mesela bugün. Sen beni yazmışsın bu sensin dese sen de öyle yapmasaydın derim mesela. Yavuz hırsız modu 🤭

Ben de görümce ve kaynanayla olan kavgamızı anlattım konu açıp. Görürlerse görsünler bu saatten sonra çokta tınn.. hadi bakalım:sopa: