Saç Rengi ve Saç Boyama Hiç boyanmamış siyah saçı Oksidan ile açtığımızda hangi renk elde ederiz ?

CicekPety

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
32
0
11
Ankara
güzeller yardımınıza ihtiyacım var hangi renk elde ederiz ve önerebileceğiniz oksidan var mı? benim bu orijinal siyah saçımdan kurtulmam gerek hiç boyamadığım saçımı kumral yapmak istiyorum açıcı kullanmazsam direkt boya sürsem saç rengim kumral olur mu ? bir kaç soru sordum kusura bakmayın acil cevaplarınıza ihtiyacım var

Doğal siyah saçın boyalı siyah saç gibi sorun çıkaracağını sanmıyorum. Normal boya ile istediğin rengi elde edebilirsin. Oksidan biraz riskli bir iş. Bazıları çok memnun kalıyor ama turuncu bir renk elde edenler de var. Benim saçlarım siyah boyalı. Oksidan ile rengini açmayı istiyorum bu akşam deneyeceğim hadi bakalımm..

inşallah iyi sonuçlar elde edersin canım,şimdi benim anladıgım kadarı ile saçıma kumral boya sürdüğümde tutar mı turunculuk olmaz değilmi

benimde saçlarım kahveydi yaklaşık 3 senedir belirli aralıklarla oksidanla açıyorum. çok fazla açılmıyor saç rengi ama rengi güzel kırıyo şuan kumral tonlarında bi şaç rengim var

Merhaba, bu konuyla ilgili bir cevabım var
iki gn evvel arkadaşımın siyah boyasız olan saçlarını 40 volum oksidan ve oryal ile açtım sadece uçlarını, 20 dk beklettim ve gzel bi sarı oldu:)
Ben de kendi bakır fakat akmış olan saçlarıma bunu yaptım. 20 dk beklettim. bal rengine döndü:)
umarım yardımcı olabilmişimdir.

saçının rengini kusturmadan ve açıcı kullanmadan boyayla açamazsın cok kotu ve dalga dalga renkler çıkar ortaya.. once siyahı kusturucaksn daha sonra 3-4 ton yogun açıcı kullanıcaksn en sonrada kumral tonlara boyucaksn ilk zmn kumral olan renk akıcak 3 boyamada oturucaktır.

canım bu konuda cevabıma güvenebilirsin. saç yapısı çok önemli eğer saçın koyu kestane ve kalın telliyse saçlarını 30luk oksidanla açarsan tam turuncu olur asla tavsiye etmem. kendimden biliyorum. kuaförler röfle yaparken daha yüksek sanırım 40lık oksidan kullanıyorlar ama bunu kendin yapman tehlikeli olur saçların yanabilir.bekletme süresini ayarlamak çok önemli korkup erken yıkarsan turuncumsu bir sarı olur bekleyip platin olsun dersen de saçların kopabilir bu yüzden 40lık oksidanı kendi kendine kullanmanı tavsiye etmem.

ben hep saçımı %9luk oksidanla kendim evde açıyorum ve herkes kendi saç rengim sanıyor çok doğal duruyor yaklaşık 3 4 yıldır yapıyorum ve rengini çok sevdiğim için boyatmayı da düşünmüyorum. benim saç rengim kahverengi uzunluğuna göre kaç şişe oksidan alacağını belirle, her yerine sür ve 4 saat beklet turuncumsu renk kesinlikle olmuyor. saçında kesinlikle yanma olmuyor. benden gören bir arkadaşım da denedi aynı şekilde ve onda da yanma olmadı çünkü %9luk. saçımdaki renk değişikliğini göstereyim sana. saç rengim aynen böyle oldu tek seferde. seninkisi 2. seferde olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…