hic bitmiyo derdim:((

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Bilenler bilir Lisa sure önce kadn doğuma gittim çocuk icin ( 3 aydir deniyoruz oolmuyo diye genel kontrole cok şükür sorun yokmuş ) hastaneden sonra yaklasik 4 gun sonra bende idrarimda yanma aci hafif pembemsi idrar durmadan idrar yapma gibi belirtiler ortaya cikti iltihap kaptim galiba off ya ne güzel sikintim yoktu bu nerden cikti ...tekrar gitmedim doktora belki geçerdiye kkaç gündür günde 3 lt su iciyorum iyi geliyomus diye..boyle olanlar nasil kurtuldunuz doktor büyük ihtimalle antibiyotik verck kullanmak istemiyorum napcm nolur yardım edin
Antibiyotik kullanmaya basladigm zaman hamile kalamazmiyim bir kaç ayy (

Son düzenleme:
Doktorunuzun direktiflerine uyun.
İlaçlarınızı zamanında kullanın.Geçmiş olsun.

Ayaklarını belini sıcak tut sürekli.. bol bol sıvı özellikle su tüket ve tuvaletin geldiğinde tutma az da olsa hemen git yap..
Aslında doktora gitsen daha çabuk geçer

Lutfen doktora gidin ve once tedavinizi olun. Bu is asla ihmale gelmez. Bi kac ay sonra olsun bebeginiz saglikli olsun. Hamile kalinca zaten antibiyotik kullanamayacaksiniz uzun bir sure tedavi edilmeden devam ederse sizi de bebegi de zora sokabilir. Yillardir sistitim var benim nasıl oldugunu anlıyorum gecmis olsun.

Antibiyotik aldigimda hamile kalamicqkmiyim ne kdr sure aliniyorum ki"godot1699, post: 40982759, member: 397101"]Lutfen doktora gidin ve once tedavinizi olun. Bu is asla ihmale gelmez. Bi kac ay sonra olsun bebeginiz saglikli olsun. Hamile kalinca zaten antibiyotik kullanamayacaksiniz uzun bir sure tedavi edilmeden devam ederse sizi de bebegi de zora sokabilir. Yillardir sistitim var benim nasıl oldugunu anlıyorum gecmis olsun.[/QUOTE]
Antibiy

gecen gun internetten baktin idrar yolu intihabi varken hamile kalmak cok tehlikeliymis. dusuk, engelli dogma bir kac sey daha vardi hatirlamiyorum yani saglikli bir sekilde hamile kal. hic bir sey sagligindan onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…