aslında bunu takmalımıyım bilmiyorum sizlerinde fikirlerini merak ettim.dün internette haberlere bakarken varmısın yokmusun yarışmasına Adriana Lima nın geliceğini okudum bir bayan olarak hayranıyım.hemen programın sitesine girdim baktım başvuru formu dedim bi doldirim bana çıkmaz ama olsun dedim.neyse kolları sıvadım başladım bilgiler doldurmaya kişisel bilgilerden sonra geldik diğer sorulara
1- eğer yarışmacı olarak seçilirseniz nedeni ne olacak?
uzun bi süre düşündüm saçma sapan bişey yazdım.
2-seçilmezseniz nedeni ne olacak?
yine bi saçmalaık yazdım.
3-bugüne kadar yaptığınız çılgınlık?
yarım saate yakın düşündüm ve hiç bişey bulamadım boş bıraktım.4-başınıza gelen en talihsiz olay ?
yine bişey bulmadım
5-en güzel olay?
yine bişey yok6-kendinizde anlatabilceğiniz en ilginç şey ?
yine bişey yok.
görüldüğü gibi hal ve vaziyetim ortada ben çok sıradan insanım ve gerçekten bunu değiştirmk istiyorum ama imkanlar sorumluluklar malesef el vermiyo.beni bu acı gerçekle tanıştırdığı için acuna teşekkür etmelimiyim,ne dersiniz.:1rolleyes:
1- eğer yarışmacı olarak seçilirseniz nedeni ne olacak?
uzun bi süre düşündüm saçma sapan bişey yazdım.
2-seçilmezseniz nedeni ne olacak?
yine bi saçmalaık yazdım.
3-bugüne kadar yaptığınız çılgınlık?
yarım saate yakın düşündüm ve hiç bişey bulamadım boş bıraktım.4-başınıza gelen en talihsiz olay ?
yine bişey bulmadım
5-en güzel olay?
yine bişey yok6-kendinizde anlatabilceğiniz en ilginç şey ?
yine bişey yok.
görüldüğü gibi hal ve vaziyetim ortada ben çok sıradan insanım ve gerçekten bunu değiştirmk istiyorum ama imkanlar sorumluluklar malesef el vermiyo.beni bu acı gerçekle tanıştırdığı için acuna teşekkür etmelimiyim,ne dersiniz.:1rolleyes: