Hiç birşey yediremiyorum (:(

seha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
340
2
arkadaşlar neredyse 15 gündür kızıma hiçbirşey yediremiyorum.sadece emiyor sürekli emmek istiyor.2-3 kaşık yemek veya çorba alıyor ağzını tıkıyor.yemek yemek kabusa dönüşsün istemediğim için çok da zorlamıyorum.napıcam şaşırdım yaa.yoğurdu ve çorbayı çok severdi yemiyor.yedireceğim zaman hemen emmek istiyor.tutunup kalkmayıda öğrendi.bana tutunarak kalkıyor direk göğsüme yapışıyor.5 ve 6 .dişi çıkıyor ondan mı acaba.bizim gibi varsa neler yapıyorsunuz.sadece emmesi yeterli olur mu.

bir de demir damlası ve vitamin damlasınıda almıyor.bu tam bir kabus.elleriyle itiyor,ellerini tutsam püskürtüyor,ikimizde de üst baş kalmıyor tabi.burnunu tıkayarak zorla veriyorum.çoğu zamanda vermiyorum.

canım bence dişten öyle yapıyordur ağzı geniş biberonla besinleri vermeyi deneyebilirsin.benim kızımda bu aralar çok iştahsız yemek yerken kaşığa saldırıyor elime vuruyor zor zaptediyorum :)
ınşallah kısa sürede eski iştahına kavuşur

canım diştendir biraz anlayış göster dişler çıkacağı zaman bebeklerin bütün metabolizması değişiyormuş.benim oğlumda ilk dişini 8,5 aylıkken çıkardı ve aynı sorunları bizde yaşadık.

bencede diştendir ve bencede biberonla yedirmeyi dene,kolay gelsin,çok zor

aynı benim kızımda öyle 3-5 kaşık yiyor bidaha açmıyo ağzını vermeye çalışınca da kaşığa vuryo sinirleniyo bağrıyo büyük ihtimal dişten böyle,emiyo ya da bibeonla muhallebi veriyorum yemek istemeyince

üç aşağı beş yukarı aynı bebişler demek ki.sağolun kızlar.içim biraz rahatladı.

kesınlıkle dıstendır. benımkıde aynı seylerı yapıyordu her zaman yıyen cocuk yemez olmustu. nerdeyse 2 hafta boyle gıttı hatta kılo kaybıda oldu bu yzuden sonra bı baktım usttende cktı pırıncler :) bugun 5. ve 6. dısımız cıktı 1 haftadır yıne huysuzdu. yanı cnm kısaca dıstendır. :)

benim oğlumdada aynı sorun var
hiçbişey yemek istemiyor
1kaşık alıyor ağzında bekletip duruyor
kızıp bağırıyor
bende kendi haline bıraktım
yinede hazırlayıp veriyorum
ben yerine getireyimde....

Canım demir damlasını ve deviti meyvesiyle ver. Ya da uyurken ver. Ben öyle yapıyorum bazen de yalanıp duruyor deviti verdikten sonra. Kızım deli misin bunun tadrı sevilir mi hiç diyorum ama :)) Onun dışında bugünlerde iştahsızlık bizde de had safhada. Artık bütün numaralarımı denedim. Onları da yemiyor. Mutfakta elinden geçmeyen malzeme kap kacak kalmadı hanfendi yemek yiyecek diye. Dede baba hepsi şaklabana dönüştü. Zorla da olsa yiyoruz. Ama en kabusu yoğurt oluyor. Çok sevse de mutlaka yoğurt kabının içine elleri girecekmiş. Onu tutup öyle yiyecekmiş. Yoksa mümkün değil ağzını açmıyor. Ben de izin veriyorum napıyım. Her yer batıyor ama en azından kızım yoğurt yiyiyor. Hatta dün gelen misafirlerimiz beni ayıpladılar. Ay niye öyle izin veriyorsun diye. Ama ben takmadım tabeee lülülülülülü Demişlerdir deli kadın kızını da deli yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…