Hiç BiRşey Anlamadım

öyle değil ben adama gidip demedim koltuklarımı değiştir diye
dedimki ben almaya geldiğimde hiç güzel koltuk yoktu maşallah şimdi donatmışsın dükkanı dedim
oda sana şunları vereyim filan dedi konu öyle gelişti yani
Tabiki öyle der canım, o bir satıcı, işi o

kızlar kafam çok karıştı benim ya
ben koltuklarımı yeni almıştım 3,5 ay oldu daha 1500 lira borcu ödendi koltukların
3500 borcum var içeriye daha
bugün başka bi koltuk gördüm çok beğendim adam bana dediki onları senden alayım 500 e sayayım 7000 e bunları vereyim dedi.ee dedim ödediğim 1500 ne olcak o gitti 3 ay kullandın dedi
ee dedim kalan 3500 ne olcak ustune 7000 eklicekmiş
çok saçma sapan bi iş değilmi bu karmakarışık oldum ben adam uyanıklık yapıyor dimi

tabıkı uyanıklık yapıyor çakal ki bence çok pahalı daha uygun kltuklar var sen bunları alsan 2 ay sonra başka görcen onları isticen senin borç olcak 20000 falan :KK70::KK70::KK70::KK70:

koltuğu senden 500 liraya alıyor ama 3500 ü silmiyor birde öbürünü 7000 e sayıyor ee 7000 ona hertürlü ödiceksen elindekini satmaz onu alırsın zaten
bende işin orasını anlamaya çalışıyordum ki benden önce yazmışsınız.herhalde doğru anladık değil mi konu sahibi?
yani borç silinmeyecek ve üzerine 7000 daha eklenecek??

koltuğu senden 500 liraya alıyor ama 3500 ü silmiyor birde öbürünü 7000 e sayıyor ee 7000 ona hertürlü ödiceksen elindekini satmaz onu alırsın zaten
yani 10 küsür milyara elimde sadece tek takım olucak işe bak bide bu kısır döngü uzar gidermiş :KK70:

bende işin orasını anlamaya çalışıyordum ki benden önce yazmışsınız.herhalde doğru anladık değil mi konu sahibi?
yani borç silinmeyecek ve üzerine 7000 daha eklenecek??
evet cnm aynen öyle yapcakmış
ki arkadaşımı kandırdı bu yöntemle
bende o an anlayamadım aniden kumpaza getirmeye çalıştı beni hadi yarın yolluyum hesabına ekleyelım dedi
dedim olmaz hemen oyle düşüneyim geldim buraya konu açtım işte öyle aklım başıma geldi

evet cnm aynen öyle yapcakmış
ki arkadaşımı kandırdı bu yöntemle
bende o an anlayamadım aniden kumpaza getirmeye çalıştı beni hadi yarın yolluyum hesabına ekleyelım dedi
dedim olmaz hemen oyle düşüneyim geldim buraya konu açtım işte öyle aklım başıma geldi
aaa adamda ki akıla bak sen.delirmiş heralde.hem parayı alacak hem de koltukları.iyi ki konu açmışsınız.o kadar parayı ödeyecekseniz takımı niye vereceksiniz ki.diğerini de alırsınız.

aaa adamda ki akıla bak sen.delirmiş heralde.hem parayı alacak hem de koltukları.iyi ki konu açmışsınız.o kadar parayı ödeyecekseniz takımı niye vereceksiniz ki.diğerini de alırsınız.
yani he desemki koltuğun borcu bitti bi kaç yıl kullandım o başka bişey ama hem geri vercem hem ödücem
kadınlar kulubu bu tarz kafa karışmalarına ilaç gibi gerçekten
zehir gibi bizim kızlarımız

yani he desemki koltuğun borcu bitti bi kaç yıl kullandım o başka bişey ama hem geri vercem hem ödücem
kadınlar kulubu bu tarz kafa karışmalarına ilaç gibi gerçekten
zehir gibi bizim kızlarımız
kesinlikle öyle:) neyse geçmiş olsun diyelim size.büyük bir yanlıştan dönmüşsünüz..

e sen yeni takıma 3500+7000 ödeyeceksin.yani takımın asıl fiyatından fazla..bunu düşünsene güzelim...

bir de iyi bir spor takımın da fiyatı bu civarda oluyor bazı iyi markalarda yani avangarde olup olmaması önemli değil ki..

zaten koltuklarınızı cok pahalıya almıssınız
bırde uzerıne 3 ayda koltuk degıstırmeyın gelın sıze opel corsa araba alalım

X