Hiç BiRşey Anlamadım

Adama bak sen, uyanıklık abidesi
ya sorma az önce geldi bugün aldığım sehpayı getirdi yine diyo değiştirelim bunları
dedim yok fuzili masrafa giremem
bana 500 saycak kendi 4500 e başkasına satçak

Sizden alacak 0 diye satacak..
Hep yaptigi birseydir kesin belkide suan oturdugunuz koltuklar 2.eldir
Hatta simdi istediginiz takim tek renk demis sacma demek ki oda 2.el alismis nasilsa
adam tekin bi tip değil cnm ama yok bunlar değil bizzat ben açtım herşeyini
yani olsa anlardım onu
tek renk demesi artık bu firmayla çalışmıyorum mümkün değil başka renk getiremem dedi

günesselcim koltuklarını sahibindene falan koy, bit pazarına koy..satılırsa ne ala, diğerlerine bakarsın..3000 gibi bir fiyata koyabilirsin..

Ama hem bunlara 3500 lira ödeyip hem beğendiğine 7000 lira verme tabi.
cnm çok güzel bir fikir gerçekten acaba satılırmı ki ya o fiyata gerçi çok ağır bi takım gösterişli ama bilemedimki

ya sorma az önce geldi bugün aldığım sehpayı getirdi yine diyo değiştirelim bunları
dedim yok fuzili masrafa giremem
bana 500 saycak kendi 4500 e başkasına satçak

koltukların güzel ve rahata benziyor neden değiştirmek istiyorsun ki ?
Adam da saçmalamış iki de bir ne o öyle...

koltukların güzel ve rahata benziyor neden değiştirmek istiyorsun ki ?
Adam da saçmalamış iki de bir ne o öyle...
evet cnm rahat gerçekten ama işte rengi çok kapatıyo beni
gerçi yeni decore ettim odamı renk kattım şimdi daha bi seviyorum

ya eski koltuklarında otur işte sonucta ay sonra da baska begenceksin sonu yok bunun bir seyi bi kere begenip almak lazım az paraya da almamışsın ki adam resmen 1500lirana konacak yüzletip yeniletip satacak..

ya eski koltuklarında otur işte sonucta ay sonra da baska begenceksin sonu yok bunun bir seyi bi kere begenip almak lazım az paraya da almamışsın ki adam resmen 1500lirana konacak yüzletip yeniletip satacak..
evet cnm haklısın vazgeçtim zaten bi anda onları pembe pembe görünce kafam karıştı biraz ama şimdi iyiyim D:

evet cnm haklısın vazgeçtim zaten bi anda onları pembe pembe görünce kafam karıştı biraz ama şimdi iyiyim D:
boşver pembe aldım berjerlerimi bi hevesle sıkıldım hemen bebek odası gibi moda ama tarzım değil sırf moda diye tarzım dışına cıktım her zaman en ideali kahve tonları fümeler koyu yeşiller kremler falan oluyor ..

Koltuklari degistirdiniz diyelim, magazaya gelen baska bir takima asik olmayacaginiz ne malum? Elinizdekiyle yetinin bence.

bunu 500 e sayar 7bin liraya onu alırsın. iki ay sonra bi başka takıma aşık olur eskiyi 1000 sayar ona 10bin verirsin. al sana kısır döngü adama fazla bağlanmayın tehlikeli biri gibi fazla ticari zeka sahibi bence

İnsanın gönlü her şeyi istiyor
Ama üç aylık koltuğu değiştirmek israf bence
Elinizdeki takımı kullanın, renklendirmek için biraz aksesuar yeterli
Yazık günah

cnm çok güzel bir fikir gerçekten acaba satılırmı ki ya o fiyata gerçi çok ağır bi takım gösterişli ama bilemedimki
Satılır ama istediğin fiyatı vermezler canım,o sitelerde de 2. El diye istersen 10 gün kullan başımıza geldi biliyorum o yüzden söylüyorum,2. El diye dükkanlara satsan mobilyacı 500 vermiş ya onu bile vermezler.

evet cnm vazgeçtim zaten anlık bi hevesti

Ee sen 3 ayda bir koltuk değiştirme lüksüne sahipsen oda tabiki öyle yapar
öyle değil ben adama gidip demedim koltuklarımı değiştir diye
dedimki ben almaya geldiğimde hiç güzel koltuk yoktu maşallah şimdi donatmışsın dükkanı dedim
oda sana şunları vereyim filan dedi konu öyle gelişti yani

İnsanın gönlü her şeyi istiyor
Ama üç aylık koltuğu değiştirmek israf bence
Elinizdeki takımı kullanın, renklendirmek için biraz aksesuar yeterli
Yazık günah
evet cnm haklısın öyle yapmaya çalışıyorum işte fonlarımı bordo aldım kırmızılı sehpa aldım
şimdide bit pazarıda kırlent arıyorum onlarda olursa tam olucak inş

koltukçudan bi gün önce kahve içip falını yollamıştım teldeki uygulamaya
sonucuna bakmamıştım
az önce okudum gereksiz yere çok büyük bir harcama yapacaksınız bu sizi zora sokacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…