Hiç BiRşey Anlamadım

hayır almazlar bana sor sen bedava kapatmaya çalışırlar..1000 tl ye çekyat almıştım misafir için yeğenim işedi..yepyeni 50 tlye aldılar
yok artık ciddimisin doğru herkes kar peşinde cnm ya

evet biraz 3 kağıtçı bi adam
bugün şöyle bi olay yaşadık
benim arkadaşım komşusuna ordan koltuk aldı taksitle
sonra ailevi sorunlar yaşandı kızı kabul etmedi filan koltukları
adam koltukları geri almadı ki daha 2 gün önce alınmış koltuklardı
allem ettiler kullem ettiler yalvardılar ne olur geri al diye kadın oturmadı bile üzerine korkudan geri gitçek diye
adam mırın kırın etti senetleri geri vermek için 300 lira istedi geri koltukları almaya
neyseki arkadaşım 100 liraya kapattı işi

İnsanı aptal yerine koymaya çalışıp, kazıklamak için hiçbir fırsatı kaçırmayan ne insanlar var...

evet güzel cnm var konularımda bakabılırsın
yastık içinde bana söz vermişti ben değiştircem seç diye
şimdide diyoki 200 lira ya mal oluyo 100 sen ver 100 ben vereyim diyo

ya bu adam doğru esnaf değil bence,kullanılmış sonuçta geri alınmaz o koltuğu sana verdiği paraya satacak başkasına sendende fazla para istiyor değilmi

adamın gözünü para bürümüş belliki. bence nefsinize hakim olun boşuna zarar etmeyin derim

evet cnm aslında 7500 500 sayıyo ya koltuklara
bence o almak istediğin beğendiğin koltuklar 7000 etmez..tekli koltuklar 1000 tl en pahalı yerlerde bile..3 lü 2000 olsa 2lide ona yakın olsa 5..6 bin yapar 1000 lira en az kazıklama payı var bence..

ya bu adam doğru esnaf değil bence,kullanılmış sonuçta geri alınmaz o koltuğu sana verdiği paraya satacak başkasına sendende fazla para istiyor değilmi
evet cnm aynen oyle yapıcak sonuçta 2.ç elci değilki neden alsın koltuğu geriye
arkadaşımıda kekledi o düştü uyarmama rağmen
onada hatalı yırtık koltuk geldi
arkadaşımda soğudu ödediği senetler yandı o takımı 1000 e saydı bakıyesının ustune 5000 ekledı koltuklarda 5000 lik değildi

bence o almak istediğin beğendiğin koltuklar 7000 etmez..tekli koltuklar 1000 tl en pahalı yerlerde bile..3 lü 2000 olsa 2lide ona yakın olsa 5..6 bin yapar 1000 lira en az kazıklama payı var bence..
yok bi alt mağazada baktım 7500 aynı tarzlar ama ordada taksit yapmıyolar e bu adamda çok uyanık almıcam ya kızlar çok sağolun.daha beklicem çok aptallık olur bu hataya düşmek

Yazık durumunuz nekadar iyi olursa olsun 7000lira iyi para bide diğer koltuktan ettiğiniz zarar var
bence onunuzdeki bunca kotu ornekten sonra bi daha bu adamdan alışveriş yapmayın

Sizin gozunuz doymuyor sanirim.
Madem bir secim yaptiniz arkasinda durun. Obur gun baskasini begenseniz onu da mi alacaksiniz?
bunun göz doymaması ile alakası yok
bu aldıklarımı özel sebeplerden dolayı acil içime sinmeden aldım ve onu görünce aklım takıldı hepsi bu yani

Yazık durumunuz nekadar iyi olursa olsun 7000lira iyi para bide diğer koltuktan ettiğiniz zarar var
bence onunuzdeki bunca kotu ornekten sonra bi daha bu adamdan alışveriş yapmayın
o kadar iyi değil cnm durumum taksit taksit ödüyorum :)
ama haklısın çok fuzili olucak kafam karışmıştı ama buraya konu açınca aklım başıma geldi hepinize çok teşekkür ederim
bu arada şuan kullandığım takım bu

yeniyi yakalamanın mümkünü yok. 7500 tl. de biraz yüksek gibi.
siz taksit olduğu için cazip buluyorsunuz ama satıcı da fazlaca kurnazmış.

Şuan kullandığınız takım pek 3500 bin edecek bir takım gibi durmuyor. Nerden aldınız ki böyle fiyatlar uçuk? Tasarım mağazası mı?
Ayrıca avangarde takimlar o kadar pahali olmamali cunku modern koltuklarin fiyati nerdeyse o kadar. Avangarde taş çatlasa 5 bin anca eder. O kadar para vermeyin derim. Adam uyaniklik etmiş :)

günesselcim koltuklarını sahibindene falan koy, bit pazarına koy..satılırsa ne ala, diğerlerine bakarsın..3000 gibi bir fiyata koyabilirsin..

Ama hem bunlara 3500 lira ödeyip hem beğendiğine 7000 lira verme tabi.

Sizden alacak 0 diye satacak..
Hep yaptigi birseydir kesin belkide suan oturdugunuz koltuklar 2.eldir
Hatta simdi istediginiz takim tek renk demis sacma demek ki oda 2.el alismis nasilsa

Adama bak sen, uyanıklık abidesi

koltuklarınız çok da kötü değilmiş
teşekkür ederim evet kötü değil elbette hatta birçok tv programında gördüm bu yıl bu renkler trendmiş
ama ben daha renkli bişey istemiştim
tabikide bunlarıda seviyorum iyice hevesimi alayım borcu bitsin inşallah değiştiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…