3 ay kullanmışsın sonuçta 1000 tl 3 ay kullanma parası normal bence..geri almsı garip geldikızlar kafam çok karıştı benim ya
ben koltuklarımı yeni almıştım 3,5 ay oldu daha 1500 lira borcu ödendi koltukların
3500 borcum var içeriye daha
bugün başka bi koltuk gördüm çok beğendim adam bana dediki onları senden alayım 500 e sayayım 7000 e bunları vereyim dedi.ee dedim ödediğim 1500 ne olcak o gitti 3 ay kullandın dedi
ee dedim kalan 3500 ne olcak ustune 7000 eklicekmiş
çok saçma sapan bi iş değilmi bu karmakarışık oldum ben adam uyanıklık yapıyor dimi
koltuklar yepyeni zaten ama ama bi yıkatsa 100 liraya 4500 satçak onlarıe heralde uyanık adam, sizden aldığı koltukları ufak bi tadilatla yeni diye satıcak muhtemelen, kar üstüne kar etmiş olcak. buarada bi koltuk için 7,000 tl çok fazla değilmi yahu?
evet aniden kapana kıstırmaya çalıştı ne olcak her ay 500 500 ödersin ekliyim hemen hesabına yarın yollıyım filan dedi kabul etmedimyani... ticarette karsız satış olmaz ama.... adam resmen keklemeye çalışıyor sizi. öyle şey olur mu yahu?
hayır, o kişinin dediği şeyi yapmayın, lütfen.
valla durum ortada son karar senin, ben adamın haksız yere onca kar etmesini sağlamam şahsen. tabiki zararına iş yapmaz ama bu yaptığı etik değil bencekoltuklar yepyeni zaten ama ama bi yıkatsa 100 liraya 4500 satçak onları
7000 ama avangard cnm fiyatlar öyle onlarda
1000 değil cnm 1500 ödediğim bakiye geri kalan 3500 ü de istiyo e koltuğu alıyon onu nıye ıstıyon hadı 1500 u sısın ona lafım yok3 ay kullanmışsın sonuçta 1000 tl 3 ay kullanma parası normal bence..geri almsı garip geldi
evet 2. elciye satsam 1500 e bile alırsizin oturma grubunuzu kısaca 500tl ye geri alacak 4500 tl ödeyip yenisi içinde 7 bin ödeyeceksiniz ? adamda haklı kulanılmış mal ikinci el muamalesi yapıyor.bence elinizdeki ile yetinin.
yeni alacağın koltuk 7000 liramı?1000 değil cnm 1500 ödediğim bakiye geri kalan 3500 ü de istiyo e koltuğu alıyon onu nıye ıstıyon hadı 1500 u sısın ona lafım yok
evet çok ani karar vermekte istemiyorum bunu aniden aldım içime sinmedine olursa olsun kullanmışsın ikinci el olmuş ...
bunuda beğenerek aldıysan dışar da güzel bitmez bir müddet kullan sonra değiştirirsin
beğendiğinde aldığında kolay gözden çıkarılmayacak kadar pahalıymış
hayır almazlar bana sor sen bedava kapatmaya çalışırlar..1000 tl ye çekyat almıştım misafir için yeğenim işedi..yepyeni 50 tlye aldılarevet 2. elciye satsam 1500 e bile alır
evet aniden kapana kıstırmaya çalıştı ne olcak her ay 500 500 ödersin ekliyim hemen hesabına yarın yollıyım filan dedi kabul etmedim
evet cnm aslında 7500 500 sayıyo ya koltuklarayeni alacağın koltuk 7000 liramı?
tek renk olması çok saçma, 7 sene koltuk-mobilya firmasında çalıştım. dünyanın kumaş kartelası vardır eğer gerçek üreticiyse yada üreticiden alıyosa (başka şekli yok zaten :) ) bence bu adamda bi iş var .evet çok ani karar vermekte istemiyorum bunu aniden aldım içime sinmedi
onuda diyorum başka renk yok diyo tek renk başka yok yine acele etcem yine pişman olcam
evet çok haklısın ben çok çabuk gaza geliyorum işteBiz kadin milleti olarak her gördüğümüzü begeniyoruzborcunuzu bitirin. Bi kac sene sonra değiştirin daha yeni modeller çıkar