Gebeliğe Hazırlık Hic bir sorunum yok ama hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Leylanagiyeva

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
10
2
32
Merhaba hic bir sorunum yokken hamile kalamiyorum tum testlerden gecdim ewiminde durumu iyi. Her sey normal gozukiyo ama olmuyo boyle durumla karsilasanlar baska ne yapmaliyim. 2 yildir evliyim hic korunmadim. Rahim filmide yaptirdim temiz. Hamile kala bilmemenin sebebi baska ne ola bilir?

Merhaba hic bir sorunum yokken hamile kalamiyorum tum testlerden gecdim ewiminde durumu iyi. Her sey normal gozukiyo ama olmuyo boyle durumla karsilasanlar baska ne yapmaliyim. 2 yildir evliyim hic korunmadim. Rahim filmide yaptirdim temiz. Hamile kala bilmemenin sebebi baska ne ola bilir?
Vakti zamanını bekle diyor rabbim tabi ki istiyoruz insanız benm kuzenm de böyle sorunu yok ama olmuyo tüp bebeğe gidecekler bilinmeyen inferlilite ama hiçç stres yapma Rabbim den iste vakti zamanı gelince olur inşallah

Aynı sorun bendede var 3 yıldır canm. bu stres her ay mi var ben sadece stresten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zatende var bir şey ama tıp bunu aciklayamiyor..Tsh kaç oda engelliyormus olmasını

Aynı sorun bendede var 3 yıldır canm. bu stres her ay mi var ben sadece stresten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zatende var bir şey ama tıp bunu aciklayamiyor..Tsh kaç oda engelliyormus olmas

Aynı sorun bendede var 3 yıldır canm. bu stres her ay mi var ben sadece stresten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zatende var bir şey ama tıp bunu aciklayamiyor..Tsh kaç oda engelliyormus olma

Evet bir sey var ama bulamiyorlar sanki histerospkiya dusunuyorum. Ama nebileyim sorunun bilinmemesi daha zor insan derdini bilince daha kolay oluyor sanki

Bizde de hiç bir sorun yok bende hamile kalamadım 3 yıl oldu 3 aşılama yaptırdık tutmadı artık tüp bebeğe geçeceğiz inşallah sende aşılama ile başlayabilirsin

eşiniz kontrol oldu mu belki problem ondadır

Sigara alkol uyuşturucu gibi etkenler testlerde çıkmasa bile gebeliğe engel olabilirler. Stres gebeliğe engeldir. Kan testlerini yaptır tsh yüksekliği, amh düşüklüğü vs gebeliğe engeldir. Çok sebep var aslında.. Benm de 2 sene olmadı 2sene sonra kendiliğinden oldu inşallah senin de olur en hayırlı zamanda. Olmadı bi aşılama deneyebilirsiniz

Şimdilik duşunmuyoruz asilama baska doktora gitmeyi dusunuyorum. Allah sizede hayirlsini nasip etsin
Amin canım inan çok kolay bir işlem ben beklediğime çok pişmanım keşke evliliğimin ilk yılında aşılama yaptırsaydım tüp bebeğe daha erken başlardım pandemi yüzünden de zaten tedaviler aksadı

Şimdilik duşunmuyoruz asilama baska doktora gitmeyi dusunuyorum. Allah sizede hayirlsini nasip etsin
Belli de ilk aşılamada tutacak kendini boşa yıpratma zaten eşlerde çok şükür bir sıkıntı yoksa yapılacak ilk iş yumurta geliştirici ilaç +çatlatma iğnesi 3 kere denedin olmadı diyelim (sınır yok ama genel de 3) ardından aşılama beklemekle sadece daha çok stres olursun canım bu yollardan geçtiğim için söylüyorum yanlış anlama

Eşiniz peki o da baktırdı mı

Belli de ilk aşılamada tutacak kendini boşa yıpratma zaten eşlerde çok şükür bir sıkıntı yoksa yapılacak ilk iş yumurta geliştirici ilaç +çatlatma iğnesi 3 kere denedin olmadı diyelim (sınır yok ama genel de 3) ardından aşılama beklemekle sadece daha çok stres olursun canım bu yollardan geçtiğim için söylüyorum yanlış anlama
Doktorumda asilama yapmami soyledi. Kendi kendime sanki bi sorunum varda bulamiyorlar gibime geliyor. İcimde doktorlara guvensizlik var artik asilamayada inanmoyurm.

X