hiç bir şekilde iletişim kurmamayı kendimi soyutlamayı düşünüyorum

penguins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
4
0
36
Muğla
merhaba kızlaarr . Ben 20 yaşındaym 5 yıllık bir ilişkim vardı ama tabi 5 yılı da birlikte geçmedi sürekli kopup barıştık kopup barıştık .üniversiteyi kazandık malesef ayrı illerdeyiz .başta zor gelse de o geliyordu ben gidiyordum telefon internet derken görüştük hep birbirimize geri döndük. ama tabi 5 yılın verdiği yorgnluk ve sorumlulukla ben daha ciddi bişiler beklerken onda hiç bi ciddileşme belirtisi yoktu.Benim arkadaşlarımın çoğu bilirken o hep herkes biliyo diye idda ederdi ama kimsenin bilmediğine eminim. en son ayrıydık kasım gibi barıştık ama bi soğukluk bi kopukluk hissediyodum. gün boyu bişi atmıyodu takmıyodu biz yine kör topal devam ediyodk taa ki twitterdan bi kıza acık şekilde yazdığını görene kadar. benim twitterim yoktu ama onun hesabını filan biliyodum . kıza yazdığı şeyler: idealimdeki tip sensin, ben sana yazsam işte bende şans yok filan içerik hep böyle.kızın cevaplarını göremiyorum malesef. Hayır istemiyosan adam gibi söylersin yani niye madem devam etti ben görmesem o dialoğu akşam arıcaktı normal konuşcaktık yine şubatta gelcektı herşey normal devam edicekti.bende direk ayrılmak istiyorum bitsin dedim. sonra nedenini niye söylemicem ki ya ben mi suçluyum dedim kendi kendime. ve boyle boyle bişiler gördüm nasıl yaparsn bunu dedim o da ciddiye almayan bi mesj attı 2 gündür de konşmuyoruz bana evet bu olay var ya da bu olayı yalanlıcak hiç bi açıklama da yapmadı .ben bu ilişkiyi kesinlikle kapatmayı ve hiç bi şekilde telefonlarına çıkmamayı düşünüyorm. abartmıssın bu çok küçük bişi diyebilirsiniz ama herşey yerine oturuyo böyle kendimi aptal gibi kullanılmış hissediyorum kullanılmak derken yanlış anlamayın birini kullanmak sadece farklı anlamda değildir o kişinin ilgisini,sevgisini, iyiliğini her şeyini kullanırsın belki ben onla ilgileniyodm sevdiğimi belli ediyodum ama bu sadece bi boşluğu dolduruyodu hayalindeki sevgili değilmişim öyle diyo beyfendi kıza. parçaların hepsi yerine oturdu ve beni önemsemediğine karar verdim. hiç bi şekilde iletişim kurmamayı kendimi soyutlamayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

tabiki de "abartmışsın" demeyeceğim. Resmen aldatmaya teşebbüs bu. Yol ver gitsin. Bakıyorumda anlattıklarına zaten pek önemsememiş onu yakalamanı. belki de bekliyordu bunu zaten izli gizli de yapmamış baksana. Affetme sakın affedersen bir daha yapar zaten 20 yaşındasın inan 20 den sonra insanın aklı daha çok başına geliyo.

bunda abartma yok adamın idealıne faklı tıpler varsa yolun acık olsun demek düşer sana

bu ılıskının bıtme zamanı gelmıs gbıme geldı benım,
baska bırıne ıdealımdekı kısı sensın dıyebılıyorsa senınde onunla ısın olmasın
bıtır ve yoluna devam et artık barısma

abartılı değil tabi hak etmiş....sen ne hissediyorsun ona karşı,ciddi düşünüyorum demişsin ileriyide düşünüyordun demek ki ...ayrılmak zor olacak ama 20 yaşındasın o adamla bi ömür geçer mi onu düşün kararı sen ver...

bi de derler ki sevgilinizin şifresini alınca nolcak.şifre sizdeyken zaten bişey yapmaz falan.çok yanlış.bakın iyiki şifresi varmış.
iyi yapmışsın cnm sakın barışma.

ya zaten umursamadı resmen hani evet şu olay vr ya da yok demedi . ben aslında önce söylemeden direk ayrılmayı düşünmüştüm tek sebepten bu değil yani böyle bişiden ayrılmak çocuk oyuncağı gibi olur bi çok sebebi birikmişti benim için zaten şubatta da eğitim için yurtdışına gidicek hani ne oluruz nasıl olur diye düşünüyodum hep.tabiki üzülürüm ama o bana daha kötü bişi yaşatmadan böyle üzülmem iyi olur ki yurtdşına filan gitcel diyorum ben orda hayatta güvenemem artık ona anlayacağınız bitti duyarlılığınz için önemseyip cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederiiimmmmm

anlatılanlara göre zaten çok yolunda gitmiyormuş bir şeyler.
bir dalı bırakmadan diğerini tutmaya çalışan bir tip gördüm ben.
neyse ki bu olayı bir şekilde görmüşsün diyorum...
yolu açık olsun bence.

İnternet yüzünden biten bir ilişki daha... Benim birlikteliğim de bu şekilde olmasa bile buna benzer şekilde sonlandı. Kendisini terk ettim ve hiç aramadım. Üstelik ciddiyetle gittiğini sandığım bi ilişkiydi:) Her neyse, şüphe tehlikeli bi zehirdir ve onunla yaşanmaz.
Sırra kadem basmanı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…