• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hic bir neden yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba 5yasinda bir kızım var esimle ikinci çocuğu istiyoruz ama 8 aydır korunmayı bıraktığımız halde bir sonuç alamiyorum...3 ayrı doktora gittim hormon testi muayene her turlu şeye bakıldı ama bir sorun olmadığını söylediler benim gibi olan hanımlar varmı yada hamile kalmak için bir oneriniz varmı şimdiden teşekkür ederim
Yumurtlama günlerini takip edin eşiniz de baktırsın

Benimde bi cocugum var ikinciyi isteyeli 4. Aya girdik ama bakalim hayırlısı. İlk 1 sene olmayadabilir gozuyle bakıyorum ben ama cunku doktorlar sans %20 diyor ilk sene icin

Benimde bi cocugum var ikinciyi isteyeli 4. Aya girdik ama bakalim hayırlısı. İlk 1 sene olmayadabilir gozuyle bakıyorum ben ama cunku doktorlar sans %20 diyor ilk sene icin
Banada çok diyen oldu da 8 ay oldu ve çok gittim doktora kafama takılıyor nasip herşeyden once ama insan takmiyor degil

Banada çok diyen oldu da 8 ay oldu ve çok gittim doktora kafama takılıyor nasip herşeyden once ama insan takmiyor degil
İlk cocugunuz ne kadar surede nasil oldu? Benim ilk cocugum 1.5 sene sonra oldu tedavisiz kendiliginden

İlk cocugunuz ne kadar surede nasil oldu? Benim ilk cocugum 1.5 sene sonra oldu tedavisiz kendiliginden
İlk çocuğum dan önce evliliğimin 6 ayında hamile kalmisim bilmiyordum sonra kanda test yapınca çıktı ve maalesef tutunma olmadı kürtaj oldum...bu olayın üstünden 6 ay geçti kızım sonra kendiliğinden oldu şuan 5 yasında 5 sene boyunca korunduk yani...8 aydır korunmuyoruz ve bir sorun olmadığı söyleniyor adetimde düzenli sıkıntı yok

Back