Hiç bir kitap karakterine aşık oldunuz mu?

gandalf a aşık oldum ben yaşlıydı biliyorum ama frodo bile 50 küsür yaşında yüzük taşıyıcısı olduğundan dert etmiyorum

Scarlett karakterini kendime çok benzettiğimden midir bilmem, ama Rhett butler karakteri benim için önemlidir.

aşk mıdır bilmem ama suç ve ceza daki RASKOLNİKOV en sevdiğim roman karakteridir. onun o çaresizliği, pişmanlığı yedi bitirdi beni.. onu koruyup kollamak istedim hep... çok sevdim çok.:)))
birde dudaktan kalbe deki KENAN (diziyle karıştırmayalım, kitap)...onuda çok sevdim...
edward vardı birde iyi bilirsiniz zaten onu.:))
ha birde rüzgar gibi geçti deki rhett...çok severim kendisini....

Son düzenleme:
Kitap karakterine değil de kitabı yazana aşık olmuşluğum vardır. :78::78::78:

Aşık olmuşluktan ziyade o karakterleri gerçek sandığım sanki bir yerlerde onların yaşadığını sandığım oldu kitabın etkisinden işte aslında yoklar biliyorum ama var gibiler güzel bir etki bence

Ayşe kulin'in veda kitabında mahir diye bir doktor vardı :) çok hüzünlü bir şekilde ölümü tadıyordu.İlgimi çokça çekmişti

Scarlett karakterini kendime çok benzettiğimden midir bilmem, ama Rhett butler karakteri benim için önemlidir.

bende scarlett'i hep kendime benzetirim yada ona benzemek isterim.
hatta kitapta gecen bir cümlesi son zamanlarda mottom oldu. ''bunu yarın düşünürüm! çünkü yarın başka bir gün...''
ve Rhett Butler benim de en etkilendiğim karakter kesinlikle. Tutkulu sabırlı ve istediğini almak için her yolu mübah görecek kadar edepsiz:)

Tyler Durden'a aşık olmuştum.
Ayrıca Hercule Poirot yıllardır en sevdiğim kitap karakteridir.Aşk değil ama aşırı derecede hayranım Poirot'a

Ahah... ''Kürk Mantolu Madonna'' romanındaki Raif'e aşık olmuştum, Maria Puder'i nasılda büyük, derin ve tutkulu bir aşkla seviyordu...

Aklından Bir Sayı Tut'da ki Dedektif Dave Gurney'e aşık olmuştum Hatta karısıyla yakınlaştığında çok fena sinirim bozuluyordu Deli miyim ne

Ask denirmi bilmem ama iste etkilenme gibi bisey oluyo insanda. :-D
olmuyo degil

lisede kumral ada mavi tuna'nın tuna'sına ve aras'ına
şimdi de ramsese yazıyorum.. evli gerçi : D

genelde fantastik + romantik olan kitapları tercih ettiğimden ötürü her kitapta mutlaka bir karaktere aşık olurum ve hayallere dalarım

BENDE :grinin elle tonundaki duygusuzadeta robot christianı sevgi dolu yüreğiyle iyileştiren onu aşka kazandıran insani duyguları hatırlatan ANNA STEEL karakterine herkes gibi sırtını dönmeden onun sevme azmine özverisine hayran kaldım...

ben aşık olmadım ama okuduğum kitaptaki erkek karakterini kendi bedenimde hissettim öyle birşeydiki sanki kitabı okumuyor yaşıyordum üzülüyor seviniyordum hatta aşık oluyordum abartsız 4-5defa okudum ama sonunu anlayamadım Tuhaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…