Hiç bir kitap karakterine aşık oldunuz mu?

Rüzgar gibi geçti deki Rhett Butler a aşık olmuştum. 5 gün içinde iki kez okumuştum kitabı
tabi 16 yaşındaydım x))
Bide AŞK'taki Şemsten çok etkilendim.

Ben de "AŞK"taki Şems'ten acaip etkilenmiştim,daha sonrasında da yine Şems'le ilgili olan "BAB'I ESRAR'ı okumuştum...Şems acaip etkiledi beni...

etkilenmemek elde değil ki. Böyle bir erkeğin varolması bana ütopik geliyor ama yaşamış :))
bu arada Ömer Hayyam da etkileyici bi karakter. Okumadıysanız Semerkant'ı tavsiye ederim.

Orhan Pamuk- MAsumiyet Müzesi adlı kıtaptaki KEMAL karakterıne asık olmustum...

bende kusursuz romanındaki Zachary Benedict'e aşık olmuştum.gerçekten kusursuz bir kitap ve ask

Raskolnikov merak ettimmm tanışmak isterdim :82:

Sandra Brown'ın Lexas Lucky romanında "Lucky Tyler" a asık olmustum

Son düzenleme:
kitap karakteri değilde bende leon filmindeki leona aşıktım hala da aşığım gerçi leonla mathilda arasındaki masumiyete aşığım aslında ne zaman bi erkek görsem leona benzetiyorum beni de mathilda gibi koruyup kollayacak güçlü sert görünüşlü ama içi çocuk gibi sıcacık bi insan olsun istiyorum çok şey mi istiyorum ben ya :2:

açlık oyunlarındaki peeta....... sevgisine hayran olmuştum. karşılıksız ve fedakar.... sanırım yazarın ve tüm kadınların hayatında olmasını isteyeceği bi erkek karakteri.

aşk ve gururdaki bay darcyden etkilenmiştim :)

başka aklımda kalacak kadar beğendiğim olmamış galba :)

ortaikide okuduğum ilk hacimli roman reşat nuri'nin çalıkuşu eseriydi... kamuran' a o kadar aşıktım ki, kendimi çalıkuşu sanıyordum.. hatta nasıl abartmışsam okulda lakabım çalıkuşu olmuştu. günlük tutardım feride gibi.. kamuran'a yazardım..

tam klinik vakaymışım:))

bende aşıktım kamurana defalarca okumuştum kitabı annem kitabı ezberlememden korkuyordu :)

üniversiteye kadar her sene baharda çalıkuşu nu okuma ritüelim vardı...ezberden pasajlar okuyabilirdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…