• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir kitap karakterine aşık oldunuz mu?

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
116
Norveç
evet dökülün bakalım kızlar şakkıdı önce ben başlayayım, dragonlance diye bir fantastik kitap serisi var, ben yıllar önce bu kitabı okurken buradan bir büyücü karakterine aşık oldum :asigim: ama öyle böyle değil, geceleri yalnız başıma okurken onun kokusunu hissediyor sanki pencereden beni izlediğini düşünüyordum opuyorumnanaktan kafayı yedirticekti anlıycağnız. ama 8. kitabı bitirdikten sonra yaptığı bişey yüzünden soğudum ondan :umursamaz:

bi tane daha söyleyeyim bu daha yeni sayılır birbirimizi tanıma sürecindeyiz henüz hihoyyyt ben,starhd bir vampirin anıları adlı kitapta da vampire aşık oldum :utangac: ben imkansııız aşklar içiiiin yaratılmışııım gamyoncuiremsu

aşık degil ama okudugum sürece kişilri kendi kafamda canlandırır onların yaşadıklarını kendim yaşıyor gibi oluyurum

11 yaşında filandım. Harry Potter'a aşık oldum. "Filmdeki karaktere değil, kitaptakine."
Başka bir kahramana aşık olmadım sanırım sonra.lülülülülülü

kitap karakterine değil ama "esaretin bedeli"ni ilk izlediğimde başrol oyuncusuna aşık olmuştum
hala en sevdiğim ve sürekli izlediğim filmlerden biridir

ben de bleachten byakuya kuchikiye asik oldum.. ama malesef o bunun farkinda degil :S
okudugum bir roman karakterine lisede iken asik olmustum keske boyle bi sevgilim olsa demistim.. simdi ki sevgilim adi ile o karakterin adi ayni.. bazi davranislarini da benzetiyorum..
aman sonumuz benzemesin :))

ahhhh ahhh
hala düşündükçe içim sızlıyor bak
suç ve cezanın RASKOLNıKOVUNA seneler önce nasıl aşıktım

Tahirin aşkına, zührenin sabrına aşık oldum ben
Dedikleri kadar varmış, yok şimdi böyle aşklaR

Birde Kurt Seyte aşığım sanırım :(( :))

edward tabiki zemuszemus ama sadece kitaptaki karakter yoksa oyuncu olarak hiç sevmiyorum robert'ı..

yaa edward a aşığım sankii sewgilimi aldatıyor gibi hissediyorum..yanındayken edward a benzetiyorum onu :))) o gibi görmeye ßaşladım :) geceleri herkez uyuyunca açıyorum yabancı müziklerimi..böyle wampirleri anımsatan tarzda :) sonra edwardla buluşma saatlerim oluyor kitap okuduğum saatler :) manyaklık :))) ama sewiyorum yaa

yaa edward a aşığım sankii sewgilimi aldatıyor gibi hissediyorum..yanındayken edward a benzetiyorum onu :))) o gibi görmeye ßaşladım :) geceleri herkez uyuyunca açıyorum yabancı müziklerimi..böyle wampirleri anımsatan tarzda :) sonra edwardla buluşma saatlerim oluyor kitap okuduğum saatler :) manyaklık :))) ama sewiyorum yaa

hopp nan hopp
o gerçek bir kişilkk sen ona oldun kesin aşıkk görüncee :asigim:
ay onun ben aslına süretinee herşeyine aşıkım nann :jeyyar:

ama siyah kan adlı kitapta ana karakter vardı
reverdi
harbi harbii adamaa ilgi duydum yani
gözümün önünde hep karızmaa yakışıklı biri vardı :roflol:
ama adam bi seri katıldi yaa ama manyak biriydii
sadece iahnet eden kadınları kendine hass bi yöntemlee manfitooo :1ninca:
okurkende korkmadım deyil yanii :bbo:

evet dökülün bakalım kızlar şakkıdı önce ben başlayayım, dragonlance diye bir fantastik kitap serisi var, ben yıllar önce bu kitabı okurken buradan bir büyücü karakterine aşık oldum :asigim: ama öyle böyle değil, geceleri yalnız başıma okurken onun kokusunu hissediyor sanki pencereden beni izlediğini düşünüyordum opuyorumnanaktan kafayı yedirticekti anlıycağnız. ama 8. kitabı bitirdikten sonra yaptığı bişey yüzünden soğudum ondan :umursamaz:

ayy ne güldüm kızz kaydirigubbakcemile3
bi hareketten hakkaten insan soguyaa beee:dilcikar:

Back