hiç bir işe yaramıyorum :((

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
68
Adana
arkadaşlar şuan ortaokul mezunuyum açıkögretmden lise okuyorum.hiç bişekilde iş tecrübem yok evdeyim sürekli napıcam bilmiyorum.muhasebe ögrenmek istiyorum ama kimse deneyimsiz program bilmeyen birini işe almıyr.hani girsem böyle biyere ögrenirim.. bende muhasebe ögrenmek istiyorum işkur kurslarına baktım hem lise mezunu olmadan almıyorlar hemde şuan için yok mülakat fln derkende çok zor ztn.. seymer mi oluyor şu halk egitim merkezlerinde veriliyormuş galiba ama seymere gitsem muhasebe için çalışacakdüzeyde egitim veriyorlarmıdır giden varmı? bide nette baktım biraz seymere nüfus czdanı ve ögrenci belgesi istiyorlar kkayıt için ögrenci belgesi olarak ne götürücem ben açıkögretimden mi belge alıcam? muhasebe ögrenebilsem çoook işime yarıcak

ya muhasebe itimi kimlere veriliyor halkegitim merkezlerinde şartları varmı onu bile bilmiyorum.muhasebede kullanılan programları bile ögrensem çok faydası olacak halkegitim merkezinde en azndan bilgisayar kursu alsam onda bu programları ögretirlermi acaba

mrb canım..muhasebe öğrenmek istiyosan seymer meslek kursu sanırım oraya gidebilirsin açıköğretim bürosundan öğrenci belgesi istemen yeterli ama çalışmak istiyorsan liseyi mutlaka btirmen gerek..

şimdi şöyle halk eğitime ilköğretim mezunlaırnı alıyorlar ama bilgisayar kursunda muhasebe programları gösterilmiyor bölüm bölüm bilgisayar zaten gittiğinde bilgi verirler ben muhasebe ve bilgisayar kursuna gittim faydasını gördüm tabi ama işe girmeden tam anlamıyla öğrenemiyosun açıkcası o yüzden kurs biter bitmez iş bulabilmen önemli lise mezunu olmayanları alırlar mı bilmiyorum şans aslında belgen olacağı için alırlar bence..

arkadaşlar teşekkür ederim.pearl gerçekten bazen öyle zamanlar oluyorki artık babam bile bana bi işe yaramıyorsun diyebildi.. çok zoruma gidiyor.açıktan bitirmeye çalışıyorum liseyi ama daha çok var.şu muhasebe programlarını biraz ögrensem yine işe girme durumum olabilir. seymerlerde ön muhasebe ve bilgisayarlı muhasebe var hangisi daha çok işime yararki..yarın gidip bakıcam bize yakın seymere sanırım kurslar hala devam ediyor şuanda kayıt yaptıramam.mutlaka muhasebeyi ögrenmem lazım yoksa böyle giderse gerçekten bunalıma giricem maddi gücüm yok ailemin durumuda iyi dgl bişeler yapmam lazım artık

liseyi bukadar kafana takma biter eskiden seneye 2 sıanvdı şimdi 3 sınav gözünde büyütme bi bakmıssın üniversitedesin..muhasebeye gelince ön muhasebe kasiyerlik ve danışmada falan işe yarıyo ama genel muhasebe daha kapsamlı yani bilgisayarlı muhasebede daha fazla program öğretiyolar.

peki yarın gidip bi bakıcam netten bişey anlamıyorum çnkü.bilgisayarlı muhasebeye bakarım daha çok işime yarar gibi..şu ögrenci belgesinide kayıtlı oldugum okuldan çıkaramazmıyım bilen varmı?

yeni girdim geçen dönem snıava kaç sene srücek daha kimbilir.lisenin bitmesini oturarak beklemek istemiyorum enazndan biraz bişeler yapsam daha iyi olucak.yoksa ilerde daha sıkıntılı bidurum olucak

peki yarın gidip bi bakıcam netten bişey anlamıyorum çnkü.bilgisayarlı muhasebeye bakarım daha çok işime yarar gibi..şu ögrenci belgesinide kayıtlı oldugum okuldan çıkaramazmıyım bilen varmı?

eskiden halk eğitime kayıt olunup ordan alınıyodu şimdi okula mı kayıt olunuyo eğer öyleyse okuldan alırsın.yani kitaplarını falan nerden alıyosun.

saol valla öyle evden çıkan bi tipde degilim neyi nasıl yapıcam bilmiyorum artk aile baskısı kendini gösteriyor galiba.oyüzden inş okuldan alınıyordur ögrenci belgeside:44::44:

rica ederim canım..okulda yaptırdıysan kaydını okuldadır bi arkadasım öğrenci kimlini almaya okula gitmişti ordan aklıma geldi bence içini karartma çık iş bak şans belki kafana göre bişi bulursun işallah..

ah keşke bikaçkez baktım ama şansıma bulamadım

Hiç canını sıkma.Bazen babalar sinirlenince derler öyle şeyler :)
Önemli olan ne biliyor musun senin birşeyler yapabilmek için emek harcıyor olman.
Sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri.

Ama bunalıma girmeden sabrederek olur bu ancak.Biliyorum sabretmek hiç kolay birşey değil.
Bir söz var."Güneşin doğduğu an gecenin en karanlık anıdır."
İnşallah sen de karanlıklardan aydınlıklara ulaşacaksın sabırla ve umutla

bi iş buldum sanırım martda başlıcam eger vazgeçmezlerse çok mutluyum inş yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…