Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
kızlar oğluma hiç bir şekilde et yediremiyorum
11 aylık bir oğlum var,kıymayı çorbasına katıyorum yemiyor,köfte yapıyorum yemiyor
tavuktan çorba yapıyorum,suyuna bile yaptım yemiyor,rondoyla iyice eziyorum yine anlıyor
hele balık 5 metre uzaktan kokusunu alıp dudaklarını kilitliyor
ne yapacağımı şaşırdım
varsa yoksa sebze
ne önerirsinizkafamçokkarıştı
maşallah amma cingözmüş oğlun.suyunu da almamış baksana.bakliyat ağırlıklı besle mercimek,fasulye...onlar da bol protein içerikli.inşallah alışır ya.
yemeğin içinde beniimkide yemez küçük parçalar halinde kopar parmaklarının arasında iyice ezip ve elinle vermeyi denedinmi çiğnemek hoşuna gider belki tavuk dene önce iyice haşla yumuşacık olsun kokmaması için haşlarken içine soğan at kokusunu alır
olamdı yemezse bakliyat yedir
Belki doğuştan vejetaryandır oğlunuz. Protein ihtiyacını başka besinlerden almasını sağlayın. Ara ara denemekten de kaçınmayın.
Milky Mommy Fresh&Daily
Kayıtlı Üye
kızlar oğluma hiç bir şekilde et yediremiyorum
11 aylık bir oğlum var,kıymayı çorbasına katıyorum yemiyor,köfte yapıyorum yemiyor
tavuktan çorba yapıyorum,suyuna bile yaptım yemiyor,rondoyla iyice eziyorum yine anlıyor
hele balık 5 metre uzaktan kokusunu alıp dudaklarını kilitliyor
ne yapacağımı şaşırdım
varsa yoksa sebze
ne önerirsinizkafamçokkarıştı
Muhallebi seviyorsa tavuk göğsü yapsan? Tavuğun göğsünü iyice didikle koy içine,yine anlarsa iyice püre haline getir kat. Bir denemeye değer. Sonuçta bizler tavuk göğsü yerken almıyoruz tavuk tadı..