Anket Hiç bir erkeğe aşkınızı ilan ettiniz mi?

Hiç bir erkeğe aşkınızı ilan ettiniz mi?

• Ankete Katılan
    61
evet can'ıma defalarca enson akşam mesela :utangac: sırnaşık şey .............................................

ettim tabii ama o bana ettikten sonra sırnaşık şey
aşıksam neden saklayayım ki ,hergün haykırıyorum..:asigim:

o aşkını ilan ettikten sonra etmek pekte önemli olmasa gerek.. önemli olan ilk ilan eden olmak o cesareti göstermek a.s

evet, üni 2deydim
platonik aşkıma etmiştim
ilk ve son oldu...
ondan başka da kimseyi sevemedim zati :icecream:

asla o hatayi tekrarlamicam karsimdaki itiraf etmeden bende itirafta bulunmicam..:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
hayir Kesinlikle Etmedim
Bu Burnu Havalarda Diye Değil Sadece Utandiğim Için Edemedim Yoksa çok Etmek Istediğim Vardi :))))

Hiç bir erkeğe aşkınızı ilan ettiniz mi?CADIARZUCADIARZU

evet şimdi ki eşim ile birlikte iki arkadaştık ve güzel vakit geçiriyorduk beraber dolu dolu anlarımız olmuştur.ve ben artık ona kardış arkadaşten öte duygusal anlamda bir şeyler hissetmeye başlamıştım ve onu kaybetme korkusu ile bunu açamadım çok savaşını verdim ve en sonunda ona mektup yazdım bu şekilde ona sevgimi itiraf etmiş oldum.....

bigün artık dayanamadım, çetom'un kolundan tuttum ve 'seni ilk gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyorsun çetin' dedim... :asigim:

karşı taraftan emin olduğum halde bırakın ilan-ı aşk etmeyi ilgimi bile gösteremem:asigim:Eden bayanları da ayıplamam veeee tebrik ederim onları cesaretlerinden dolayıa.s.

evet birtaneme aşkımı ilan etmiştim :utangac: o yüzden hala beraberiz :smiley-cool:peşinden ayrılmadım o gün bugündür tatlicadiarzu yine ilan edeyim yeri gelmişken tatlicadiarzu her nekadar okuyamasada aşkım birtanem seni çok seviyorum sana aşığım :asigim: birtanemsin iyiki :utangac:

Asla yapamam,utanırım,çekinirim hatta suratına bile zar zor bakarım konuşmaya bile halim olmaz.Eyy sevgilim şükür anladın durumumu da müdahale ettin açılıverdin bana :)

Back