Hiç bir belirti yok

mellspell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
373
1
bugun hastalanmam gerek ama ne karın ağrısı var ne birşey akıntım var bayadır göğüslerimde biraz ağrıyor ama başka hamilelik belirtiside yok acaba hamilemiyim :)

benimde 1 hafta var yok adet olmama 2-3 gun evvel belim göğüslerm çatlıodu akıntı desen o biçim.şimdi benimde hiç bişeyim kalmadı ne adet belirtisi ne hamilelik.bünyem sapıttı iyicene.napcaz bilmiyom böyle poffffffff

bende aynıyım kızlar ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var oooffff

bugn de hastalanmazsam yarın test alıp yapıcam yani yapsam iyi olur ama ya çıkmazsa

aldım bugun yaptım koca bi tek çizgi valla çıkmadı ama belkide erken diye çıkmamıştır ama dün hastalnmam lazımdı

yok yani çk fzla yok ama dün hastalanmam lazımdı hastalanmadım gebelik testindede çıkmadı normalmi ki

yok yani çk fzla yok ama dün hastalanmam lazımdı hastalanmadım gebelik testindede çıkmadı normalmi ki

canim o ay yasadigin stres falan etki etmis olabilir,daha bigün gecmis hem sabret biraz biliryorum cok zor ama.sonra kan testi yaptirirsin

bugun hastalanmam gerek ama ne karın ağrısı var ne birşey akıntım var bayadır göğüslerimde biraz ağrıyor ama başka hamilelik belirtiside yok acaba hamilemiyim :)

ola bilir canım inşallah hamilesindir sağlık ocağında kan testi yaptıra bilirsin

canim o ay yasadigin stres falan etki etmis olabilir,daha bigün gecmis hem sabret biraz biliryorum cok zor ama.sonra kan testi yaptirirsin

herkes aynı dertten muzdarip ya test almaya korkuyorum yapmayada tabi çünkü o tombul çirkin tek çizgiyi görmek istemiyorum benim de en geç bugün adet olmam gerekiyo artık akşam oldu hala ses yok böle içim bi tuhaf biz gaz var anlatamam böyle miğdem bulanıyo gibi başım dönüyo gibi halsizlik bi iç kazınmasıııı normal edet belirtilerim de yok çok istiyorum bende hep hayalini kuruyorum eşime ve ailelerimize o müjdeli haberi vericeğimiz zamanın inşallah o ay bu aydır ve hamileyimdir. Kesin sonuç için biraz daha geçmesini beklicem adetimin sonra da hastaneye gidip kanda baktırıcam. Allahım isteyen herkese versin kızlarrr...

dün gece korkunç şekilde karnım ağırdı bende majezik içmek zorunda kaldım duramadım adet olucaktım sanırım ama iiçince gelmedi sanırım bugun olucam boşuna ümitlenmişim 4. aya griyoruz yarın hala tık yok :KK50::KK59:

dün gece korkunç şekilde karnım ağırdı bende majezik içmek zorunda kaldım duramadım adet olucaktım sanırım ama iiçince gelmedi sanırım bugun olucam boşuna ümitlenmişim 4. aya griyoruz yarın hala tık yok :KK50::KK59:

Canım keşke içmeseydin.Gebelikte de adet olacakmış gibi sancılar oluyor.Neyse doğa uyarana kadar sorun olmaz diyor doktorlar:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

X