- 31 Temmuz 2020
- 254
- 744
- 32
-
- Konu Sahibi Sevimlikedi
Evet kırk bine bir kerede altın alamıyorum. Ufak ufak almak yerine ayda bir miktar yatırsam hem birikse hem kar gelse diye düşündümaltın ödeyemiyorsanız bitcoin nasıl alacaksınız? fiyat konusunda sanırım hiç bilginiz yok. öyle ha denince alınacak bişey değil bitcoin, tecrübeli arkadaşlar daha iyi cevaplarlar ancak borsa takibi vs.yapmalısınız
İşte güzelce bir araştırıp öğrenip girmek istiyorum da benim asıl sorum şu, ana param zarar eder mi ondan korkuyorumBitcoin için baya bir bilgi ve tecrübeye ihtiyacınız var.Grafiklerden anlamalı,veri analizi yapabilmeli sürekli takip etmelisiniz.Altın gibi alayım kenara koyayım yükselsin diyebileceğiniz bir şey değil.Sürekli takip ve alım satım gereken bir şey.
O kumar gibi oynamış. Bitcoini normal şekilde al sat yaparken batmak diye bir şey söz konusu değil. Zarar edilebilir ancak. Kaldıraçli işlem diye bir şey var. Kar edince 10 kati almak için ona giriyorlar, zarar da ayni şekilde 10 kati yazınca para gidiyor. Kaldıraç işine girilmezse kimse batmazgeçenlerde bitcoin yzünden intihar eden birinin haberini okudum
1 bitcoin alınacak diye bir sey yok. 1 bitcoin 420 bin küsür şu an. 100 liralık da bitcoin alabilirsinizPek anlamam ama bildiğim kadarıyla bitcoin öyle ufak ufak alınacak bir şey değil.
1 bitcoin kaç para araştırdın mı?
Evet borsa gibi düşünün.Ana paradan da zarar edebiliyorsunuz.İşte güzelce bir araştırıp öğrenip girmek istiyorum da benim asıl sorum şu, ana param zarar eder mi ondan korkuyorum
Rica etsem bana da gönderebilir misinizAynı konudan bir sürü açmışsıniz ban yiyeceksiniz sanırımsiz yemeden yazayım. Bu şekilde kar etmeniz evet mümkün. Hatta ben olsam aynen bu dediğiniz gibi yapardım ama ben az çok anlıyorum. Siz daha önce hiç almamışsiniz mantığını bilmiyorsunuz zorlanirsiniz. Once biraz öğrenin.
Alacaksanız da binance ya da paribudan almayın zorlanirsiniz. Btcturk pro'yu indirin. Btc Türk pro kullanımı diye aratin YouTube da videolar çıkar. Çok basit bir kullanımı var zaten. Önce banka hesabını tanimlayacaksiniz yatır-çek kısmından. Sonra onların aynı bölümde paylaştıkları banka hesaplarından birini seçip iban numarasını kopyalayıp oraya para atacaksınız. Minimum 100 tl olarak güncellemisler.
Ay hatta şöyle yapalım.
Dün bir arkadasim benden alım satım İşlerini anlatmami istedi ona video çekmiştim ekran videosu. Size onu göndermeyi deneyeyim mesajla :)
Coin dünyasının içndeyim. Bu coinler altın- dolar gibi standart yükselişe geçip standart düşmüyorlar. Yani 1000 liralık aldınız varsayalım saniyelik 1300 alabildiği gibi saniyelik 750 de olabiliyor. Kendi yatırımınız için (uzun vadeli) düşünülebilir ama borç ödemekiçin "bence" riskli yöntem.Merhaba arkadaşlar.
Kısaca anlatayım derdimi. Benim kırk bine yakın altın borcum var. Düşüşte iken yapmaya başladım. Yükselişte suan ve daha da yükselecek diyorlar. Çeyrek 900 felan olacakmış. Yani yapmakta çok zorlanıyorum. Bitcoin i duydum ama hiç yapmadım. Hiçbir bilgim de yok. Yapanlar varsa şey düşünüyorum. Her ay belli bir miktara bitcoin alsam acaba borcumu daha rahat öder miyim yapanlar birazcık bilgi verse? Paramın yanma ihtimali beni çok üzer bu arada. Öyle Bi ihtimal var mı? Borç için toplamak istiyorum. Yatırım amaçlı olsa yansa da üzülmem
Gönderirim ama buradan video atılmıyor denedim. Başka nasıl atarım bilmiyorumRica etsem bana da gönderebilir misiniz
hiç kaybetme riski olmadan sadece para kazandıracak bir yöntem henüz bulunamadı malesefİşte güzelce bir araştırıp öğrenip girmek istiyorum da benim asıl sorum şu, ana param zarar eder mi ondan korkuyorum