Hiç bilmediğim bir konu...

Sevimlikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
254
744
32
Merhaba arkadaşlar.
Kısaca anlatayım derdimi. Benim kırk bine yakın altın borcum var. Düşüşte iken yapmaya başladım. Yükselişte suan ve daha da yükselecek diyorlar. Çeyrek 900 felan olacakmış. Yani yapmakta çok zorlanıyorum. Bitcoin i duydum ama hiç yapmadım. Hiçbir bilgim de yok. Yapanlar varsa şey düşünüyorum. Her ay belli bir miktara bitcoin alsam acaba borcumu daha rahat öder miyim yapanlar birazcık bilgi verse? Paramın yanma ihtimali beni çok üzer bu arada. Öyle Bi ihtimal var mı? Borç için toplamak istiyorum. Yatırım amaçlı olsa yansa da üzülmem ☹️

altın ödeyemiyorsanız bitcoin nasıl alacaksınız? fiyat konusunda sanırım hiç bilginiz yok. öyle ha denince alınacak bişey değil bitcoin, tecrübeli arkadaşlar daha iyi cevaplarlar ancak borsa takibi vs.yapmalısınız

Bitcoin için baya bir bilgi ve tecrübeye ihtiyacınız var.Grafiklerden anlamalı,veri analizi yapabilmeli sürekli takip etmelisiniz.Altın gibi alayım kenara koyayım yükselsin diyebileceğiniz bir şey değil.Sürekli takip ve alım satım gereken bir şey.

altın ödeyemiyorsanız bitcoin nasıl alacaksınız? fiyat konusunda sanırım hiç bilginiz yok. öyle ha denince alınacak bişey değil bitcoin, tecrübeli arkadaşlar daha iyi cevaplarlar ancak borsa takibi vs.yapmalısınız
Evet kırk bine bir kerede altın alamıyorum. Ufak ufak almak yerine ayda bir miktar yatırsam hem birikse hem kar gelse diye düşündüm

Bitcoin için baya bir bilgi ve tecrübeye ihtiyacınız var.Grafiklerden anlamalı,veri analizi yapabilmeli sürekli takip etmelisiniz.Altın gibi alayım kenara koyayım yükselsin diyebileceğiniz bir şey değil.Sürekli takip ve alım satım gereken bir şey.
İşte güzelce bir araştırıp öğrenip girmek istiyorum da benim asıl sorum şu, ana param zarar eder mi ondan korkuyorum

Pek anlamam ama bildiğim kadarıyla bitcoin öyle ufak ufak alınacak bir şey değil.
1 bitcoin kaç para araştırdın mı?

geçenlerde bitcoin yzünden intihar eden birinin haberini okudum
O kumar gibi oynamış. Bitcoini normal şekilde al sat yaparken batmak diye bir şey söz konusu değil. Zarar edilebilir ancak. Kaldıraçli işlem diye bir şey var. Kar edince 10 kati almak için ona giriyorlar, zarar da ayni şekilde 10 kati yazınca para gidiyor. Kaldıraç işine girilmezse kimse batmaz

Aynı konudan bir sürü açmışsıniz ban yiyeceksiniz sanırım 😑 siz yemeden yazayım. Bu şekilde kar etmeniz evet mümkün. Hatta ben olsam aynen bu dediğiniz gibi yapardım ama ben az çok anlıyorum. Siz daha önce hiç almamışsiniz mantığını bilmiyorsunuz zorlanirsiniz. Once biraz öğrenin.

Alacaksanız da binance ya da paribudan almayın zorlanirsiniz. Btcturk pro'yu indirin. Btc Türk pro kullanımı diye aratin YouTube da videolar çıkar. Çok basit bir kullanımı var zaten. Önce banka hesabını tanimlayacaksiniz yatır-çek kısmından. Sonra onların aynı bölümde paylaştıkları banka hesaplarından birini seçip iban numarasını kopyalayıp oraya para atacaksınız. Minimum 100 tl olarak güncellemisler.

Ay hatta şöyle yapalım.

Dün bir arkadasim benden alım satım İşlerini anlatmami istedi ona video çekmiştim ekran videosu. Size onu göndermeyi deneyeyim mesajla :)

Aynı konudan bir sürü açmışsıniz ban yiyeceksiniz sanırım 😑 siz yemeden yazayım. Bu şekilde kar etmeniz evet mümkün. Hatta ben olsam aynen bu dediğiniz gibi yapardım ama ben az çok anlıyorum. Siz daha önce hiç almamışsiniz mantığını bilmiyorsunuz zorlanirsiniz. Once biraz öğrenin.

Alacaksanız da binance ya da paribudan almayın zorlanirsiniz. Btcturk pro'yu indirin. Btc Türk pro kullanımı diye aratin YouTube da videolar çıkar. Çok basit bir kullanımı var zaten. Önce banka hesabını tanimlayacaksiniz yatır-çek kısmından. Sonra onların aynı bölümde paylaştıkları banka hesaplarından birini seçip iban numarasını kopyalayıp oraya para atacaksınız. Minimum 100 tl olarak güncellemisler.

Ay hatta şöyle yapalım.

Dün bir arkadasim benden alım satım İşlerini anlatmami istedi ona video çekmiştim ekran videosu. Size onu göndermeyi deneyeyim mesajla :)
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar.
Kısaca anlatayım derdimi. Benim kırk bine yakın altın borcum var. Düşüşte iken yapmaya başladım. Yükselişte suan ve daha da yükselecek diyorlar. Çeyrek 900 felan olacakmış. Yani yapmakta çok zorlanıyorum. Bitcoin i duydum ama hiç yapmadım. Hiçbir bilgim de yok. Yapanlar varsa şey düşünüyorum. Her ay belli bir miktara bitcoin alsam acaba borcumu daha rahat öder miyim yapanlar birazcık bilgi verse? Paramın yanma ihtimali beni çok üzer bu arada. Öyle Bi ihtimal var mı? Borç için toplamak istiyorum. Yatırım amaçlı olsa yansa da üzülmem ☹️
Coin dünyasının içndeyim. Bu coinler altın- dolar gibi standart yükselişe geçip standart düşmüyorlar. Yani 1000 liralık aldınız varsayalım saniyelik 1300 alabildiği gibi saniyelik 750 de olabiliyor. Kendi yatırımınız için (uzun vadeli) düşünülebilir ama borç ödemekiçin "bence" riskli yöntem.

ben aldım çeşit çeşit sanal para ama tabi ana paranın garantisi yok geçen hafta zarardaydım bu hafta hafif hafif kara geçmiş yani borsa gibi bir şey

altın borcunuz varsa altın almalısınız

diyelim ki bitcoin daha fazla arttı

onu satıp yine altın alacaksınız

arada belki 3-5 kar edeceksiniz

ama ya bitcoin az artar da altın çok artarsa borç katlanacak

o riske değmez

alın altını, koyun kenara

azalır artar vs demeyin zaten borç altın imiş Tl de kalırsa değeri düşer ama altın alınan altın verilecekse en küçük parayı dahi altın yapın

Bitcoinde zarar edersiniz. Hele ki hic anlamayan biriyseniz. Elinize geceni altina cevirin baska turlu odeme imkani yok maalesef.
Bu arada halihazirda biriktirdiginiz altini verin borc aldiginiz kisiye. 40 binin tamamlanmasini beklemeyin. Hic degilse iyi niyetinizi gostermis olursunuz

Ben birinden 100 gram aldım zamanında 11bine bozdurdum. daha sonra altın çok fırladı 100gramiin tamamlanmasını beklemedim ilk etapta 60gram=13bintl 20gram=5300tl 10gram=4350tl 10gram=5200 şeklinde tamamladım bekleseydim dahada zarar edecektim çok mecbur kalmayan asla böyle altın borcuna girismesin😁

İşte güzelce bir araştırıp öğrenip girmek istiyorum da benim asıl sorum şu, ana param zarar eder mi ondan korkuyorum
hiç kaybetme riski olmadan sadece para kazandıracak bir yöntem henüz bulunamadı malesef :KK66:.. şaka bir yana bir çeşit borsa kripto para işi de ..kaybetme riskiniz tabiki var.

X